voli djecu

Kakva je Melania Trump kao majka: Evo što do sada nismo znali o njoj

30.01.2018 u 06:49

Bionic
Reading

Danas je gledamo u ulozi prve američke dame koja je brzo osvojila svijet svojom elegancijom i stilom, no prije toga Melania Trump bila je prije svega usmjerena na najvažniju ulogu u svom životu – majčinstvo

Učestale političke obveze posljednjih godinu dana, otkada je njezin suprug Donald Trump došao na vlast, promijenile su životni ritam Melanije Trump, no to ne znači da njezina uloga u životu 11-godišnjeg Barrona Trumpa nije i dalje ključna.

1. Melania Trump aktivna je kao roditelj

Ova činjenica vjerujemo mnoge ne iznenađuje jer znamo kako je Donald bio fokusiran na biznis i rast svog poslovnog carstva. Zbog toga je upravo Melania ponekad bila i otac i majka svom dječaku. 'On nije mijenjao pelene i to mi ne smeta. To mi nije važno. Sve se svodi na to što ti najbolje odgovara. Osim toga, vrlo je važno da dobro poznajete osobu s kojom ste u vezi, a ja i suprug dobro znamo koje su naše uloge', rekla je Melania u jednom intervjuu prije tri godine.

2. Strogo je odvojila posao od majčinstva

Poznato je kako današnja prva dama iza sebe ima i dizajnersku karijeru. Pokrenula je posao s nakitom koji joj je sjajno legao. No posao nije pokretala sve dok njezin sin jedinac nije krenuo u školu. Do tada je bila posvećena samo njemu i njegovu djetinjstvu. 'Prije svega sam majka i to je moj prvi posao, najvažniji posao ikad. Kada on ode u školu, ja obavljam svoje sastanke i obveze vezene za tvrtku', kazala je lijepa Slovenka.

3. Vjeruje da djeca najbolje uče na vlastitim pogreškama

'Mislim da je važno dati djeci prostora da učine pogreške kako bi nešto naučila. Učeći na greškama grade svoja krila kako bi kasnije pronašla svoj put. Pustite djecu da ponekad padnu, naučit će sami kako se dići ako niste u blizini', poručila je Melania.

  • +16
Melania i Barron Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

4. Naučila je sina slovenski jezik

Iako je rođeni Amerikanac, Barron Trump tečno osim engleskog govori francuski te slovenski jezik, kojim se sporazumijeva s bakom i djedom – Melanijinim roditeljima.

5. Potiče sinovu kreativnost

'Njegova mašta nema kraja. Često slika po zidovima u svojoj igraonici, a nama to ne smeta jer ih uvijek možemo ponovno oličiti. Jednog dana igrao se da radi u pekari. Uzeo je bojice i na zid napisao Barronova pekarnica. Vrlo je kreativan. Ako djetetu zabranite sve, gdje onda odlazi njegova kreativnost?', podijelila je jednom prilikom s medijima Trumpova supruga.

6. Melania jako voli djecu

I prije no što je postala majka Melania je aktivno sudjelovala u nekoliko humanitarnih organizacija za djecu. Prije desetak godina bila je zaštitno lice organizacije koja sprečava nasilje nad djecom, također pet godina bila je predsjednica kluba dječaka u New Yorku, a bila je i ambasadorice dobre volje za američki Crveni križ.

❤❤❤

Objavu dijeli First Lady Melania Trump 🇺🇸 (@melaniatrunnp)

7. Zadovoljna je samo jednim djetetom

Jednom prilikom prvu damu upitali su bi li voljela imati još djece, na što je ona odgovorila: 'Nikad ne recite nikad, ali trenutačno sam vrlo zaposlena i okupirana. Sretna sam, a ruke su mi ionako pune posla s moja dva dečka – mojim velikim dečkom i dečkićem.'

8. Voli se igrati sa svojim sinom

Iako možda u javnosti djeluje hladno i ukočeno, gospođa Trump unutar svoja četiri zida vrlo je zaigrana te joj nije problem napraviti sve za sina. Prije nekoliko godina otkrila je kako se Barron najradije igra kockama Lego. Po uzoru na svog oca, obožava graditi carstva, zgrade, aerodrome, a u svemu tome rado mu pomaže majka.

Such an wonderful picture!😍 Barron with Melania!😍

Objavu dijeli Melania Trump (@melaniavogue)

9. Sinu je pružila i više od potrebnog

  • +4
Melania i Barron Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da 11-godišnjak odrasta u jednoj od najbogatijih američkih obitelji, nije čudo da je uvijek imao sve što je poželio, a nekad čak i više od toga. Naime, u stanu u New Yorku, u kojem je obitelj živjela prije preseljenja u Bijelu kuću, Barron je osim svoje sobe imao cijeli kat za sebe.

10. Melania je dobar slušatelj

'Mislim da je tajna broj jedan kako biti uspješan roditelj ta da uvijek znate poslušati svoje dijete. Slušam što muči mog sina, slušam ga kad je sretan i kad je uzbuđen, ali i kad je tužan. Tek kada sve čujem mogu biti prava podrška i zaštita. Pritom ne guram svoje mišljenje jer želim da, kada odraste, bude svoja osoba', zaključila je lijepa 47-godišnjakinja.