NE SJEDI KOD KUĆE

Melania Trump otkazala put u Davos pa posjetila muzej posvećen žrtvama holokausta

25.01.2018 u 22:02

Bionic
Reading

Nakon što je njezin suprug sam otputovao u švicarski Davos, Melania Trump odlučila je ostaviti po strani sve što se posljednjih dana pisalo o njihovoj obitelji. Stoga je dva dana uoči Međunarodnog dana sjećanja na žrtve holokausta posjetila muzej u Washingtonu i odala im počast

Američki predsjednik Donald Trump stigao je u Davos, gdje će prisustvovati Svjetskom gospodarskom forumu. Iako mu je pratnja trebala biti njegova supruga Melania Trump, nakon skandala s porno zvijezdom, ona je to putovanje otkazala.

No, prva dama nije imala namjeru ostati zatvorena u Bijeloj kući, stoga je odlučila posjetiti i Holocaust muzej u Washingtonu, posvećen žrtvama holokausta, i to dva dana uoči Međunarodnog dana sjećanja na žrtve holokausta.

Melania Trump provedena je kroz muzej, održala je i minutu šutnje pokraj 'vječne vatre' u dijelu muzeja nazvanom Hall of Remembrance te potom zapalila svijeću na Molitvenom zidu.

  • +17
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: JONATHAN ERNST

'Zahvaljujem muzeju za zaista moćan i inspirativan obilazak izložbenih postavki kojima odajete počast milijunima izgubljenih nedužnih života te nas educirate o tragediji i efektu holokausta', napisala je na svom Twitter profilu Melania objavivši uz to i tri fotografije iz obilaska.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN