ART OBRADA

Kako uzvratiti 'hejterima'? Žanamari Perčić to radi - u donjem rublju!

20.02.2019 u 19:16

Bionic
Reading

Žanamari Perčić našla se na meti kritika onih koji su protiv pretjerivanja s izmjenama izgleda u Photoshopu, no lijepa pjevačica teško im je mogla bolje odgovoriti

Pjevačica Žanamari Perčić nema se čega sramiti i to dobro zna. Kao što sama kaže, ne treba joj nikakav Photoshop, što je i dokazala na svom Instagramu.

No sjajan odgovor Žanamari Perčić onima koji smatraju da ima previše Photoshopa u njenim fotografijama slučajno je sabotirao nitko drugi nego vlastiti suprug Joshua Macks. Naime, njegov je pogled bio netaktički uperen ravno u supruginu stražnjicu.

Osim što ga je i sama Žanamari u komentaru pitala gdje gleda, mnoštvo se također zapitalo što to tako pozorno promatra. Joshua je kasnije domišljato odgovorio kako je vidio da je parket loše postavljen, te se zamislio kako to riješiti brzo i efikasno.

'Za sve one koji ‘kakaju’ za photoshop, kad me vide na nekoj fashion fotki za brend kamapanju. To je ART obrada i efekti koji daju fashion look fotkama, to nije photoshop gdje ti crtaju novo lice ili tijelo!!! Evo vam jedan sirovi selfi bez imalo photoshopa! Mislite da ovo treba obradu? Serviram vam svojih 37 godina rada, truda i gena u ELFS lingerie-u slikano s MOBITELOM. Ovo je fotka sa snimanja @loveelfs kampanje - iz garderobe. Neka pati koga smeta. Maky, gdje gledaš?! Svima koji su normalni, zadovoljni sobom i svojim životima, sretni kad vide druge ljude da im ide u životu - e vama dižem kapu! I svaka vam čast što u zadnje vrijeme postajete glasniji od hejtera i loosera. Vrijeme je da pozitiva prevlada. A negativa bude ‘blocked'', napisala je Žanamari Perčić uz fotografiju.