LJUBAV NE PITA

Kako je koronavirus u konačnici ubrzao vezu Bena Afflecka i Ane De Armas

27.04.2020 u 09:50

Bionic
Reading

I dok je za mnoge karantena zbog koronavirusa bila nešto najgore što im se dogodilo u životu, za holivudskog glumca Bena Afflecka ona je donijela ono najbolje. Ljubavna veza s atraktivnom kubanskom kolegicom Anom de Armas dobila je sasvim drugo značenje upravo zahvaljujući zajedničkom životu, koji je stigao i prije negoli su očekivali

Slavni oskarovac Ben Affleck koji je sa snimanja svog posljednjeg filma kući poveo i novu djevojku, Kubanku Anu de Armas, vjerojatno nije niti sanjao da će sve ovako završiti. Zbog karantene, u koju ih je stavila pandemija koronavirusa, nakon samo nekoliko mjeseci veze započeli su zajednički život i, za sada, ide im odlično.

  • +8
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ben je trebao biti na snimanju novog filma 'The Last Duel', kojeg je napisao, ali i u kojem s njim glumi Matt Damon, a Ana je trebala biti na svjetskoj turneji za posljednji film Jamesa Bonda. Na kraju imaju svo vrijeme ovog svijeta za sebe i to je pravi blagoslov za njih', otkrio je izvor blizak paru.

Karantena se za njih zapravo pokazala odličnom jer su se mogli bolje upoznati u Affleckovoj vili na Pacific Palisadesu vrijednoj 19 milijuna dolara, a vrijeme provodi šečući pse ili jednostavno uživajući na ulicama Venice Beacha. Tamo se Ana de Armas uselila netom nakon što su zajedno prošlog mjeseca uživali na odmoru na Kostariki, a potom i njezinoj rodnoj Kubi.

  • +3
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Zaista su zaljubljeni i odlično se slažu, a čini se da im nikakav problem ne predstavlja što su zajedno 'zatvoreni' u karanteni', dodao je izvor koji je otkrio i kako je tijekom boravka na Kubi Ana de Armas upoznala Bena Afflecka sa svojom obitelji.

Susret je prošao bez problema, budući da 57-godišnji holivudski glumac tečno priča španjolski, koji je naučio dok je kao 13- godišnjak snimao dječju seriju u Meksiku.