NOVA SOPHIA LOREN

Tko je fatalna Ana de Armas? Glumila je s najvećim holivudskim zavodnicima, no samo pred jednim su joj se odsjekle noge od treme

08.04.2020 u 06:36

Bionic
Reading

Glumica u usponu, zgodna Kubanka Ana de Armas polako, ali sigurno osvaja Hollywood. Iza sebe ima nekoliko značajnih uloga u filmovima u kojima je glumila s nekim od najzgodnijih holivudskih zvijezda, a sada otvoreno priznaje pred kime joj je bilo najviše nelagodno

Gluma je oduvijek bila njezin san, a 31-godišnja Kubanka Ana de Armas sada proživljava svoje najblistavije razdoblje u karijeri. Iza nje je trnovit put do uspjeha, sati provedeni u učenju engleskog jezika i borba s naglaskom koji uvijek odaje korijene.

Danas je jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu, a prozivaju je Sophijom Loren novog doba. Krenulo joj je čak i na ljubavnom polju, pa je već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s okorjelim zavodnikom Benom Affleckom, a koji se zbog nove ljubavi potpuno promijenio.

  • +4
Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

U svom najnovijem intervjuu zgodna brineta zavodljivih zelenih, mačkastih očiju govorila je o svojim dosadašnjim glumačkim iskustvu te filmskim partnerima, redom zgodnim američkim i britanskim glumcima. Armas je za magazin Nexos, za koji je istodobno odradila modno snimanje u elegantnim izdanjima, govorila kako je bilo surađivati s nekim od najvećih holivudskih faca.

‘Imala sam sreće, pa sam do sada glumila s najboljim partnerima. Svi ti muškarci jako su privlačni i zgodni publici diljem svijeta. No ono što je najbolje od svega - izuzetno su pažljivi i kao kolege i partneri na setu’, rekla je glumica.

Podsjetimo, glumi u novom filmu o Jamesu Bondu ‘No time to die’, čija je premijera zbog pandemije koronavirusa odgođena za kraj godine, a u kojem igra uz Daniela Craiga, za kojeg pak ima samo riječi hvale.

‘Kada su me pozvali na audiciju za taj film, prvo sam bila šokirana. Nisam se uklapala u stereotip Bondove djevojke, a koje su uvijek bombastično lijepe’, rekla je.

Naime upravo je dugogodišnji James Bond, Daniel Craig, urgirao i zahtijevao Anu u ulozi nakon što je zapazio njezin talent u trileru ‘Nož u leđa’, dostupnom u MAXtv videoteci.

  • +7
Ben Affleck i Ana De Armas Izvor: Profimedia / Autor: Wagner AZ/ Max Lopez/ Vaquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S Benom Affleckom igrala je pak u filmu 'Deep Water' te ga je tada potpuno očarala. A prema svemu sudeći. izgleda da je 47-godišnji holivudski zavodnik i nju oborio s nogu.

No najveću tremu, priznaje Ana, imala je kada je pred kameru trebala stati s kolegom Rynom Goslingom. Jedan od najpoželjnijih holivudskih muškaraca toliko je zaprepastio mladu glumicu još na prvim audicijama da su joj se u jednom trenutku ‘odsjekle noge’ od neugode.

‘Tresla sam se od straha. Smjestili su nas zajedno u istu prostoriju te smo morali čitati scenarij, a redatelj i scenarist promatrali su ima li između nas potrebne kemije da zaista zaigramo u filmu.

‘Voljela bih danas vidjeti tu snimku. Bila sam prestravljena’, prisjetila se.

Zgodna Kubanka s Goslingom je ostvarila glumačku ulogu u filmu ‘Blade Runner 2049’. Na koncu su se sprijateljili i trema je s vremenom potpuno nestala.