ROMANTIKA NA PLAŽI

Nema više skrivanja: Ben Affleck ne skida ruke s najzgodnije mlade glumice

12.03.2020 u 10:00

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana američki mediji raspisali su se o novoj ljubavnoj vezi glumca Bena Afflecka i glumice Ane de Armas. Najnovije fotografije prepune romantike na plaži na Kostariki to i dokazuju

Ben Affleck više ne krije koliko je opčinjen novom djevojkom, glumicom Anom de Armas. Mladu Kubanku već prozivaju Sophijom Loren novog doba, pa ne čudi što jo nije odolio ni 56-godišnji kolega.

Novi par snimljen je iz velike daljine tijekom romantične šetnje pješčanom plažom na Kostariki, gdje su se uputili nakon što su nekoliko dana zajedno proveli na njezinoj rodnoj Kubi.

Zgodna 31-godišnjakinja izgledala je sretno i opušteno, a nosila je dugu haljinu u boji cigle. Zaljubljeni Ben nije skidao ruke s nje, cijelo je vrijeme držeći oko struka i obasipajući je poljupcima. Osim toga u jedno ruci nosio je fotoaparat i birao najbolje kadrove za svoju Anu.

Ben i Ana upoznali su se za vrijeme snimanja filma 'Deep Water'.

Ben Affleck s bivšom suprugom Jennifer Garner ima troje djece, a nakon razvoda bio je u vezi s producenticom Lindsay Shookus.

Kroz protekle godine nekoliko je puta javno govorio i o svom problemu s alkoholom. Mnogo puta prijavio se na rehabilitaciju, a izgleda da je sada konačno pronašao recept za sreću i miran život bez poroka.

  • +2
Ben Affleck i Ana de Armas Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia