TEŽAK PERIOD

Kako je Kate Middleton prebrodila bolan prekid s princem Williamom

06.09.2018 u 06:49

Bionic
Reading

Danas su skladan bračni par s troje predivne dječice te velikim kraljevskim titulama i obvezama, ali Kate Middleton i princ William iza sebe imaju i bolan ljubavni period. Tijekom blagdana 2006. godine par je prekinuo, a povrijeđena Kate toliko je tugovala da je na neko vrijeme čak napustila Veliku Britaniju

Njihova priča na prvi pogled djeluje kao ona iz bajke. Kate Middleton i princ William upoznali su se tijekom studija na prestižnom sveučilištu St. Andrews. On je bio tiha patnja svih studentica, a ona nije ni maštala da će se zainteresirati upravo za nju.

Ljubav je između njih dvoje ipak planula i godinama trajala, a svijet je s nestrpljenjem čekao novi korak u vezi.

Međutim u zimu 2006., nakon četiri godine veze, Kate i William su prekinuli. Mladi princ okrenuo se obitelji i kraljevskim obvezama koje ga nikada nisu zaobilazile jer je drugi u redu za nasljedstvo krune svoje bake, kraljice Elizabete II. Za to vrijeme Kate je prolazila kroz bolan period.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su prekinuli, tada bivši par još uvijek je bio u kontaktu. Dogovarali su čak zajedničku proslavu Nove godine. Princ je na to pristao, ali nakon nekog vremena odlučio je ipak odbiti taj poziv kako bi u to vrijeme bio sa svojom obitelji i bakom u Sandringhamu, na tradicionalnom obiteljskom okupljanju.

Za Kate je život u Engleskoj u to vrijeme uz medije i paparazze koji su je pratili u stopu bio vrlo težak. Zbog toga je u jednom trenutku odlučila napustiti zemlju. S majkom i najbližim prijateljicama uputila se u Irsku, u kojoj je provela neko vrijeme kako bi došla sebi i nakratko zaboravila na ljubavne probleme.

  • +25
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ženska skupina otputovala je privatnim zrakoplovom u Dublin, a navodno im se tada pridružila i irska glazbenica Gemma Billington. Pretpostavlja se da se putovanje zbilo u ožujku 2007. godine.

Samo tri mjeseca nakon toga William i Kate su se pomirili i ponovno bili zajedno. Nekoliko godina kasnije princ je zaručio svoju dugogodišnju partnericu, a tada su u prvom zajedničkom intervjuu iskreno progovorili o svojim trzavicama iz prošlosti.

  • +42
Kate Middleton i princ William

'Da budem iskren, oboje smo bili jako mladi, na fakultetu, i još smo se uvijek tražili', rekao je princ William, a vojvotkinja Kate je dodala: 'Iako sam tada bila jako nesretna, to me učinilo snažnijom osobom. Spoznaš neke stvari o sebi koje do tada nisi shvaćao.'