MODNI UZOR

Švedska princeza osvanula u omiljenim tenisicama Kate Middleton

24.08.2018 u 10:46

Bionic
Reading

Da s velikom pozornošću prati modna izdanja članica britanske kraljevske obitelji, prelijepa švedska princeza Sofia dokazala je najnovijim izdanjem u povodu obiteljskog posjeta rezervatu Nynas Nature u švedskoj pokrajini Södermanland

U društvu supruga, princa Carla Philipa i dvogodišnjeg sina Alexandera, lijepa Sofia uživala je u vožnji kočijom razgledavajući prirodne ljepote rezervata, a tim povodom zablistala je u ležernom, elegantnom izdanju kakvog se ne bi posramila ni prva dama Amerike, Melania Trump.

  • +6
Princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput slavne Slovenke, ni švedska princeta nije odoljela uskim bijelim hlačama pariravši ih uz mornarski plavu majicu s dodatkom bijele tkanine u formi košulje.

  • +10
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novo izdanje švedska princeza vješto je zaokružila bijelim, platnenim modelom tenisica s potpisom talijanskog brenda Superga u kakvim se prošle godine često mogla ugledati britanska miljenica Kate Middleton.

Bijele platnene tenisice brenda Superga, Kate je najčešće nosila u dnevnim izdanjima, a najzadovoljniji njezinim odabirom bili su prodajni predstavnici kuće Superga koji su potvrdili kako se prodaja njihova modela tenisica udvostručila.

Kate Middleton u omiljenim tenisicama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

 'Superga je primijetila značajne promjene u prodajnim brojkama ovog modela tenisica. Prodaja je skočila dvostruko od kada ih je Kate nosila nekoliko puta',  prošle je godine za britanski Daily Mail izjavila glasnogovornica brenda te dodala kako je Superga 2750 njihov najpopularniji model tenisica.