KREĆE PODJELA

Kako će Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness podijeliti 290 milijuna dolara

22.09.2023 u 11:37

Bionic
Reading

Iako se holivudski par, Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness, odlučio na 'prijateljski razlaz', i dalje moraju pronaći način na koji će i kako podijeliti sve što su tijekom godina i godina zajedničkog života i braka zaradili, a to neće biti nimalo lako

Vijest o razvodu Hugha Jackmana i Deborre-Lee Furness nakon 27 godina provedenih u braku šokirala je ovih dana svijet, a dok javnost 'brine brigu' oko toga tko je glavni krivac i što je dovelo do njihovog kraja, donedavni supružnici moraju se pozabaviti drugim stvarima.

Ne samo da moraju gledati na dobrobit svoje djece 23-godišnjeg Oscara Maximilliana i 18-godišnje Ave Eliot, već moraju dobro paziti kako će se u brakorazvodnoj parnici podijeliti 290 milijuna dolara bogatstva kojeg su stekli tijekom zajedničkog života.

Na popisu će se, osim gotovine i novca koji leži na raznim računima, naći i brojne nekretnine, ali i druga imovina koju su 54-godišnji glumac i njegova 67-godišnja supruga tijekom godina nakupili.

'Njihovi su životi bili toliko isprepleteni, zbog čega će ovo uistinu biti mukotrpan proces podjele svega i utvrđivanja tko će što dobiti. Službeni zahtjev za razvod bit će formaliziran u dogledno vrijeme, a ono čemu se njih dvoje nadaju i prije negoli se sve to dogodi je da će postići dogovor prije svega. Odlučni su u tome da sve odrade prijateljski', otkrio je dobro upućeni izvor.

  • +2
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

A što je sve 'na kocki', pobrojat ćemo ukratko. 2010. Men's Health procijenio je Jackmanovo bogatstvo na oko 257 milijuna dolara, od čega je veći dio tu zahvaljujući njegovom angažmanu na Marvelovim franšizama, koji su mu donijeli milijune na računu.

Kada je riječ o nekretninama, par je u njih počeo ulagati kasnih 90-ih i tijekom godina stekli su zavidnu kolekciju luksuznih domova što u rodnoj Australiji, što u Americi. No, nije uvijek sve bilo tako bajno i glamourozno. Supružnici su, prije negoli je Jackman dobio ulogu X-Mena 2000. godine, živjeli u skromnom dvosobnom stanu u Melbourneu.

Zajedno su 1997. kupili prvu nekretninu za 240 tisuća dolara, i to godinu dana nakon vjenčanja, a stan u kojem su započeli zajednički život prodali su u kolovozu 2015. za 740 tisuća dolara, čime su profitirali s nevjerojatnih pola milijuna dolara zarade.

u javnosti

Braku više nema spasa: Hugh Jackman više ne nosi ni vjenčani prsten

Pogledaj galeriju

2009. na popis su dodali troetažni stanu u Meier Towersima u New Yorku s pogledom na rijeku Hudson. Prvotnu cijenu od nevjerojatnih 40 milijuna dolara, Hugh Jackman uspio je 'srušiti' na 21 milijun. Isti su u lipnju 2022. stavili u prodaju tražeći iznos od 38.9 milijun dolara.

Uz taj stan imali su i imanje u Sydneyju, gdje su provodili nekoliko mjeseci godišnje. 2015. kupili su apartman s pogledom na ocean i na popularnu plažu Bondi za 5.9 milijuna dolara.

Uz sve to imaju i kuću u Hamptonsu, a prošle godine za 21 milijun dolara kupili su još jedan penthouse u New Yorku. Ono što do sada nisu uspjeli prodati, sada će morati podijeliti, a kome će što pripasti, doznat ćemo u narednom periodu.