kad je teško...

Nakon objave o rastavi, Hugh Jackman utjehu traži u prijatelju Ryanu Reynoldsu

19.09.2023 u 14:51

  • +2

Hugh Jackman i Ryan Reynolds

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Prije par dana Hugh Jackman i njegova supruga Deborra-Lee Furness objavili su vijest o rastavi braka, a javnost su zamolili za razumijevanje i privatnost. Iako neki izvori tvrde da je do njihovog kraja došlo već prije par mjeseci, Jackman je potporu potražio u prijatelju Reynoldsu

Da je razgovor s prijateljima najbolja terapija, zna i Hugh Jackman koji je ponedjeljak proveo na druženju s dobrim prijateljem Ryanom Reynoldsom u New Yorku. Nakon što je u javnost puštena zajednička objava zvijezde Wolverinea i njegove supruge Deborre Lee Furness o rastavi braka, Jackman je namrgođen hodao ulicama New Yorka s Reynoldsom razgovarajući.

Prijatelji su fotografirani u zamišljenom razgovoru, a jasno je i da je rastanak nakon 27 zajedničkih godina popularnom glumcu sigurno teško palo. Već ranije je Jackman viđen bez vjenčanog prstena, a paparazzima je otkrio da je ovo za njega izrazito teško vrijeme.

u javnosti

Braku više nema spasa: Hugh Jackman više ne nosi ni vjenčani prsten

Pogledaj galeriju

Par je navodno zajedno donio odluku o razvodu, no još uvijek je među njima prisutno poštovanje te će zauvijek graditi obiteljske odnose.

Nakon što su vijest objavili, vrlo brzo su se javila i nagađanja što je presudilo njihovom naizgled idiličnom odnosu pa su se tako javili i izvori bliski paru. Neki tvrde da vijest nije nimalo iznenađujuća te da se par nakon nekog vremena razdvojio zbog čega su postali kao stranci.

Ljubavna priča Hugha Jackmana i njegove 13 godina starije supruge započela je na setu 1995. godine, a glumcu se na prvi pogled svidjela već etablirana glumica pa su se vjenčali godinu dana kasnije. Nakon što pokušavali imati vlastitu djecu, usvojili su sina Oscara, koji sada ima 23 godine, i kći Avu, koja ima 18 godina.

  • +2
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia