Šokirali obožavatelje

Nakon 27 godina razvodi se jedan od najomiljenijih holivudskih parova

15.09.2023 u 21:11

Bionic
Reading

54-godišnji Hugh Jackman i 67-godišnja Deborra-Lee Furness vjenčali su se nakon samo godine dana veze te gotovo tri desetljeća proveli u skladnom braku. Sada se, priopćili su, rastaju sa zahvalnošću, ljubavi i dobrotom

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness rastaju se nakon 27 godina braka. Vijest kojom su šokirali svjetsku javnost i obožavatelje sami su obznanili u razgovoru za magazin People.

Jedan od najdugovječnijih holivudskih parova tako je nakon nešto manje od tri desetljeća okončao brak u kojem su dobili sina Oscara (23) i kćer Avu (18).

'Blagoslovljeni smo što smo dijelili gotovo tri desetljeća života, zajedno kao muž i žena, u prekrasnom braku punom ljubavi. Naše se putovanje sada mijenja i odlučili smo se razdvojiti kako bismo nastavili s osobnim razvojem. Naša je obitelj bila i uvijek će biti naš najveći prioritet. U ovo sljedeće poglavlje ulazimo sa zahvalnošću, ljubavi i dobrotom. Jako cijenimo vaše razumijevanje u poštovanju naše privatnosti dok naša obitelj prolazi kroz ovu promjenu. Ovo je jedina izjava koju će bilo tko od nas dati', stoji u njihovu službenom priopćenju.

  • +2
Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par se upoznao 1995. godine i nakon samo godine veze uplovio u bračne vode. Tijekom godina, mnogi su izražavali skepsu u dugovječnost njihova braka uslijed razlike u godinama i činjenice da je Deborra-Lee 13 godina starija od Hugha Jackmana.

Ipak, slovili su za jedan od omiljenijih i iznimno skladnih holivudskih parova te su redovito viđani u javnosti s osmjehom na licu i prisnim dodirima.

Posljednji put zajedno su se pojavili na ovogodišnjem Wimbledonu, a 27. godišnjicu u travnju obilježili su romantičnim porukama na Instagramu...