NITKO NIJE OČEKIVAO

Kako bi utišali glasine, Kate Middleton i princ William odlučili su se na ovaj drastičan potez

03.12.2018 u 11:29

Bionic
Reading

Već tjednima, gotovo nekontrolirano, šire se glasine o netrpeljivosti u odnosu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea s njihovom šogoricom Meghan Markle, a sada je budući prijestolonasljednik odlučio stati im na kraj

Kako bi napokon stali na kraj glasinama o netrpeljivosti u odnosu sa šogoricom, Kate Middleton i princ William odlučili su se na ovaj nesvakidašnji potez - provest će Božić u Sandringhamu upravo s Meghan Markle i princem Harryjem. Iako to nije bilo u planu, očito je bio popriličan pritisak na njih, zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U Sandringhamu će se, osim u domu koji je kraljica poklonila Harryju i Meghan nakon vjenčanja, dvojica braće sa svojim suprugama već tradicionalno družiti s cijelom obitelji te u kraljičinoj palači.

Već je odavno poznato to da Kate i Meghan nisu pretjerano bliske, no sada je njihov odnos eskalirao do toga da su se donedavno izrazito bliska i povezana braća u posljednje vrijeme udaljila. Navodno je zbog svega toga i 34-godišnji Harry odlučio sa svojom tri godine starijom suprugom Meghan Markle iseliti se iz Kensingtonske palače te sviti obiteljsko gnijezdo u Frogmore Cottageu u Windsoru.

Stoga je vijest o zajedničkom Božiću sve iznenadila. Naime, Kate i William trebali su s djecom dočekati Božić s Middletonovima u Berkshireu, a Meghan i Harry u Sandringhamu, vjerojatno s njezinom majkom Doriom Ragland, no na kraju će ipak zajedno proslaviti blagdane.