OTKRIVENI DETALJI

Zbog Meghan Markle kraljevska braća u nikad napetijim odnosima: Što to princ Harry najviše zamjera bratu

29.11.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Već se duže vrijeme šuška kako se donedavno izrazito bliska i povezana braća više i ne slažu dobro. Da se situacija dodatno zakomplicirala, pokazalo je i to što se princ Harry namjerava iseliti iz Kensingtonske palače, a sve je navodno počelo zbog - djevojke

Princ Harry navodno nije mogao sakriti razočaranje kada je shvatio kako njegov stariji brat, princ William, baš i ne dijeli oduševljenje njegovom tada zaručnicom Meghan Markle. Harryja je navodno jako zasmetalo to što se dvije godine stariji William niti najmanje ne pokušava potruditi kako bi njegovoj budućoj supruzi olakšao ulazak u kraljevsku obitelj.

  • +8
Princ Harry i princ William ispred dvorca Windsor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako je otkrio izvor blizak kraljevskoj obitelji, tenzije među braćom bile su toliko jake da se na kraju u sve morao uplesti i princ Charles, koji se odlučio na drastičan potez te zatražio od Williama i Kate da pozovu Harryja i Meghan da s njima provedu Božić u Norfolku.

'Harryja je zasmetalo to što William nije oduševljen Meghan i to mu je rekao u lice. To je uzrokovalo napetu situaciju koju ju onda riješio Charles i zamolio Williama da se barem potrudi prihvatiti je. Sve to dovelo je do toga da su Cambridgeovi pozvali Sussexove da provedu Božić s njima', otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa prošli su Božić dočekali u Anmer Hallu u Norfolku, a potom su se pridružili kraljici i ostatku obitelji na božićnom ručku u Sandringhamu. Isti, neimenovani izvor, rekao je kako su Kate i Meghan u potpunosti različite osobe, koje nemaju puno toga zajedničkog, no s druge strane trude se zbog obitelji prijeći preko svega.

'Istina je da u Kensingtonskoj palači jednostavno nema dovoljno mjesta za sve, stoga im je Windsor bio jedna od opcija i prije samog vjenčanja.'