SVE JE IDILIČNO

Je li ovim izjavama Kate pokušala odbaciti šuškanja o tome da se ona i Meghan ne podnose?

29.11.2018 u 14:41

Bionic
Reading

I Kate Middleton, baš kao i svi ostali članovi britanske kraljevske obitelji, spremni su za dolazak novog člana. Iako su sve glasnija šuškanja kako se vojvotkinja od Cambridgea ne podnosi sa svojom šogoricom, trudnom Meghan Markle, Kate je to pokušala demantirati najnovijim izjavama

Kate Middleton jučer je imala poprilično zgusnut raspored, a zbog službenog posjeta fakultetu Leicester, gdje je stigla sa svojim suprugom, princom Williamom, dan nije mogla provesti sa svoje troje djece - petogodišnjim Georgeom, trogodišnjom Charlotte i sedmomjesečnim Louisom.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, nije mogla ne spomenuti ih na upit nekog od obožavatelja. 'Djeca su odlično, hvala na pitanju. Poprilično su uzbuđeni jer dolazi božićno vrijeme, već su počeli pjevati pjesmice, a i ukrašavaju božićne jelke. Louis je sve veći, ne mogu vjerovati da već ima sedam mjeseci', odgovorila je na spomen djece, što je vidljivo i u snimljenom videu, a potom na upit što misli o trudnoći svoje šogorice te je li uzbuđena zbog toga, Kate je kratko i jasno odgovorila:

'Apsolutno! Biti će divno s još jednom bebom, malim rođakom za Georgea, Charlotte i Louisa. Biti će to doista posebno.' Iako se svim silama trudila da postigne dojam uzbuđenosti zbog prinove u kraljevskoj obitelji, mnogi smatraju kako je to bilo lažno.

Ipak, druženja malih rođaka biti će rijetka, ponajviše zbog toga što su princ Harry i Meghan Markle odlučili odgajati svoje dijete četrdesetak kilometara dalje od Kensingtonske palače - u Frogmore Cottageu u Windsoru.