ZA NJU SAMO NAJBOLJE

Kakav muškarac: Pierce Brosnan voljenoj Keely čestitao rođendan buketom od 60 ruža

26.09.2023 u 14:42

Bionic
Reading

Milijune obožavateljica diljem svijeta Pierce Brosnan nije stekao samo zahvaljujući svom izgledu, već i zbog načina kako se ophodi prema svojoj voljenoj suprugi Keely Shaye Smith, u koju je i dalje zaljubljen kao prvoga dana

'60 ruža za moju smeđoku djevojku na njezin 60. rođendan. Zauvijek sam zahvalan i sretan što sam sjedio jednog ranog jutra na uglu u Cabo San Lucasu kada si se ti pojavila.'

Emotivna je to čestitka koju je na svom Instagram profilu objavio slavni irski glumac Pierce Brosnan i uz to stavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom Keely Shaye Smith, na njezin 60. rođendan.

Keely je za svoj rođendan odjenula prozračnu cvjetnu haljinu s prozirnim rukavima savršeno se uklopivši uz ogroman buket sastavljen od 60 jarkocrvenih ruža. Ponosni Pierce nježno ju je obgrlio oko ramena i pozirao fotografu.

Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Izvor: EPA / Autor: GIORGIO BENVENUTI

Pierce Brosnan nikada nije krio koliko je zaljubljen u svoju drugu suprugu, s kojom ima i dvojicu sinova. Nakon tragičnog gubitka prve supruge, koja je preminula nakon višegodišnje borbe s karcinomom, Brosnan je shvatio da mora cijeniti svaki trenutak s voljenom osobom, stoga ne dopušta da išta prepusti slučaju kada je Keely u pitanju.

SNIMILI IH PAPARAZZI

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith poput dvoje zaljubljenih tinejdžera

Pogledaj galeriju

Otkako su njihovi sinovi odrasli i krenuli svatko svojim životnim putem, Keely i Pierce napokon imaju dovoljno vremena jedno za drugoga, a dane provode zajedno putujući svijetom, ili uživajući u svojoj oazi na Havajima.