DOSTOJAN NASLJEDNIK

Pierce Brosnan snimio kampanju sa sinom, a ljepuškasti Paris njegova je slika i prilika

15.09.2023 u 14:30

Bionic
Reading

Kakav otac, takav sin, izreka je koja se itekako može koristiti za slavnog irskog zavodnika i njegovog najmlađeg sina Parisa, s kojim je ovih dana snimio i modnu kampanju za Paul and Shark

Sigurni smo da čelnici brenda Paul and Shark nisu mogli odabrati bolje ambasadore za svoju odjeću od slavnog irskog zavodnika, Piercea Brosnana, i njegovog najmlađeg sina iz braka s Keely Shaye Smith, Parisa.

Mnogima najomiljeniji James Bond svih vremena, službeni je ambasador brenda, a 'kupila' ga je njihova politika da smanje svoj utjecaj na okoliš kroz razvoj četiri stupa održivosti. Naime, Pierce je i sam strastven u naumu da očuva okoliš, a član je i odbora neprofitnog društva Sea Shepherd Conservation Society, organizacije čija je misija očuvanje morskog okoliša.

Fotografije talijanskog fotografa Giampaolo Sgura osvojile su odmah sve, no kolekcija za jesen zimu 2023 pala je u drugi plan, unatoč sofisticiranosti i eleganciji, zbog oca i sina.

Kampanja, naziva 'Priča oca i sina', snimana je u Italiji i oduševila je sve. Inače, Paris je najmlađi sin Piercea Brosnana. 22-godišnjaka je 70-godišnji Pierce Brosnan dobio sa svojom 59-godišnjom suprugom Keely Shaye Smith, a osim njega imaju i četiri godine starijeg Dylana.

  • +3
Paris Brosnan i Pierce Brosnan Izvor: Profimedia / Autor: JPI Studios/Avalon.red / Avalon / Profimedia

Uz njih dvojicu iz prvog braka Pierce ima sina Seana, a zbog ljubavi prema Cassandri Harris posvojio je i njezinu djecu iz propalog braka, sina Christophera i kćer Charlotte, koja je preminula 2013. godine.