NEMA VIŠE SKRIVANJA

Kaja Vidmar najnovijom objavom potvrdila vezu sa Šimom Vrsaljkom te uz crtež njega i bebe napisala 'Moje sve'

19.06.2022 u 21:16

Bionic
Reading

Na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić među uzvanicima našla su se i naši poznati nogometni reprezentativci. Svadbu prijatelja i susjeda ni propustio ni Šime Vrsaljko, a da mu je društvo pravila lijepa Slovenka Kaja Vidmar moglo se zaključiti po njezinoj objavi na Instagramu, no da su u vezi potvrdila je sama Kaja - na zanimljiv način

Na svom Instagram profilu Kaja Vidmar objavila je video iz frizerskog salona, gdje je kosu uredila u elegantnu punđu, a na usne stavila crveni ruž. Ispod objave frizerka je napisala 'Zadar vjenčanje'. Nakon što je Luka Modrić objavio na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira s Vrsaljkom, Danijelom Subašićem i Domagojem Vidom bilo je jasno da je Kaja pratila svog izabranika na zadarsku svadbu godine.

No njezina najnovija objava uklonila je svaku sumnju. Lijepa Slovenka objavila je crtež s likovima koji sliče njoj i Vrsaljku, a u naručju drže beuu. Da ne bude zabune na fotografiji je još i označila Šimu Vrsaljka.

Par naime svoju vezu nikad nije ni potvrdio ni demantirao, a Kaja je prije dva mjeseca rodila djevojčicu Viktoriju u Madridu, gdje živi i radi kao dizajnerica. Za Atletico Madrid već godinama igra Šime Vrsaljko, koji je početkom ove godine dao naslutiti da je njegovom dugogodišnjem braku s Mateom Vrsaljko, u koju je bio zaljubljen od srednjoškolskih dana, došao kraj. Vrsaljko je tad izbrisao sve zajedničke fotografije i skinuo vjenčani prsten, a svima je postalo jasno da je njihovoj dugogodišnjoj ljubavi došao kraj. S Mateom dijeli sina Brunu kojeg su dobili 2018.

Kaja je za slovenske medije prije nekoliko mjeseci pričala kako u Madridu živi život iz snova 'sa svojim vitezom', kojeg ni u jednom trenutku nije imenovala.

'On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima, moja najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu', rekla je Kaja. U Madridu je završila tečaj šivanja, ali i kožarstva, što joj je pomoglo da ostvari svoje snove i na tržište plasira vlastiti brend.

  • +71
Vjenčanje Dominika Livakovića i Helene Matić Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL