OKUPLJANJE U ZADRU

Je li ovo napokon potvrda veze? Na Livakovićevoj svadbi bili Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar

19.06.2022 u 11:41

Bionic
Reading

Dominik Livaković u subotu je u Zadru okupio obitelj i kolege na svadbi s Helenom Matić. Poznato je da su na slavlje u luksuzni hotel u Punta Skali stigli Luka Modrić, Danijel Subašić, Domagoj Vida i Šime Vrsaljko, koji je poveo svoju novu odabranicu Kaju Vidmar

Iako već nekoliko mjeseci mediji bruje o njihovoj vezi, Slovenka Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko nisu se po tom pitanju izjašnjavali u medijima. Međutim, jedan detalj sa sinoć održane svadbe u Zadru Dominika Livakovića i Helene Matić sve je otkrio.

Na slavlje u salu stigli su dotjerani i dobro raspoloženi Livakovićevi nogometni kolege. Fotografijom je to na svom Instagram profilu otkrio sam Luka Modrić, koji je pozirao s kolegama reporezentativcima Šimom Vrsaljkom, Domagojom Vidom i Danijelom Subašićem.

Istovremeno na svom se za javnost dostupnom Instagram profilu javila i Kaja Vidmar, koja se posebno dotjerala na svadbu ljeta. Objavila je video iz frizerskog salona, gdje je kosu uredila u elegantnu punđu, a na usne stavila upečatljiv crveni ruž. Ispod objave frizerka napisala je Zadar vjenčanje.

Inače, Kaja je prije dva mjeseca rodila djevojčicu Viktoriju u Madridu, gdje živi i radi kao dizajnerica. U istom gradu već godinama za nogometni klub Atletico Madrid igra naš nogometaš Šime Vrsaljko.

Nekoliko objava na kojima poziraju na istim mjestima u isto vrijeme, te identičan kućni ljubimac dali su naslutiti da je ovo dvoje ljudi u ljubavnoj vezi.

Podsjetimo, Šime je u ožujku ove godine dao naslutiti da je njegovom dugogodišnjem braku s Mateom Vrsaljko, u koju je bio zaljubljen od srednjoškolskih dana, došao kraj. S Mateom dijeli sina Brunu kojeg su dobili 2018.

  • +14
Uzvanici na vjenčanju Helene Matić i Dominika Livakovića Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc