kaja vidmar

Ovim prizorima sve je raznježila: Zanosna Slovenka koju navodno ljubi Šime Vrsaljko objavila je fotografije svoje djevojčice pa otkrila njezino ime

02.06.2022 u 18:55

Bionic
Reading

Atraktivna Kaja Vidmar koju već neko vrijeme mediji povezuju s Šimom Vrsaljkom te se špekulira kako je upravo hrvatski reprezentativac otac njezinog djeteta, na svom je Instagram profilu objavila fotografije malene djevojčice i otkrila njezino ime

Atraktivna Kaja Vidmar, bivša manekenka, a danas dizajnerica s adresom u Madridu, navodna je nova odabranica našeg nogometaša Šime Vrsaljka. Na Uskrs je otkrila da je rodila svoje prvo dijete, a sada j na svom Instagram profilu oduševila objavom nekoliko fotografija na kojima pozira s malenom djevojčicom.

Obje odjevene u identične karirane žute haljinice majka i kćer pozirale su u idiličnom ruralnom okruženju nedaleko Ljubljane, a prizor Kaje kako nježno nosi svoju djevojčicu raznježio e njezine brojne obožavatelje i pratitelje.

Uz niz fotografija Kaja je značajno napisala: 'Viktorija', te dodala emotikon žutog srca i cvijeća. Time je Kaja otkrila ime svoje djevojčice, a fotografije su otkrile kako se u ulozi majke odlično snašla, dok joj majčinstvo itekako godi jer lijepa Kaja doslovce blista. Ispod objave nizale su se čestitke i razdragani komentari pratitelja, a Kaja je bebino lice sakrila slikom suncokreta.

Inače, o vezi Šime Vrsaljka i atraktivne Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće.

Nagađanja su dodatno potaknuli detalji na fotografijama koje su Šime i Kaja odvojeno objavljivali na društvenim mrežama.

'On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu', rekla je Kaja u jednom intervjuu, no nije otkrila o kome se radi, a tko je otac malene Viktorije još uvijek ostaje tajnom.