KAJA VIDMAR

Zgodna Slovenka koju povezuju s Vrsaljkom pozirala u kupaćem kostimu samo dva mjeseca nakon poroda

09.06.2022 u 12:22

Bionic
Reading

Dizajnerica i bivša manekenka Kaja Vidmar nova je navodna djevojka našeg nogometaša Šime Vrsaljka, a prije svega dva mjeseca na svijet je donijela djevojčicu Viktoriju. Sada se lijepa plavuša pokazala u kupaćem kostimu

Već nekoliko dana Kaja Vidmar javlja se iz rodne Slovenije, gdje je stigla iz Madrida u kojem živi i radi. Obitelji je došla pokazati malenu Viktoriju, djevojčicu koju je rodila prije dva mjeseca, a za koju se nagađa da je dobila u vezi s nogometašem Šimom Vrsaljkom koji igra u Atletico Madridu.

Nakon što je nekoliko dana provela u Ljubljani, Kaja je otputovala u Portorož gdje uživa u suncu i moru. Tamo je u kamenoj vili u kojoj uživa, nastala i fotografija u kupaćem kostimu koja je sada osvanula na Instagramu.

Kaja nosi ružičasti jednodijelni kostim, a do izražaja je pritom došla njezina sjajna figura, prema kojoj nitko ne bi rekao da je prije samo dva mjeseca još bila trudna.

Inače, ni Kaja ni Šime nisu glasine ni potvrdili ni opovrgnuli, a Kaja je oca svog djeteta spomenula tek jednom, ne otkrivajući gotovo ništa o njemu.

‘On je moj vitez o kojem sam toliko čitala u svim omiljenim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj najveći motivator', ispričala je manekenka za slovenski portal 24ur početkom veljače.