knjiga recepata

Kad ne radi uživa za štednjakom: Sanja Vejnović iznenadila sve najavom svoje kuharice

14.10.2020 u 09:01

Bionic
Reading

Zdrava kuhinja, recepti, odlične fotografije hrane čine se kao popularni trendovi u svijetu danas. Poznate zvijezde ga slijede pa na društvenim mrežama često stavljaju slike svojih jela, vode kulinarske emisije ili objavljuju vlastite kuharice. Imaju ih Gwyneth Paltrow, Gerard Depardieua i Sophia Loren, a kod nas jednu takvu trenutno sprema Sanja Vejnović

Nema ništa bolje od mirisa domaće, svježe pripremljene hrane. To znaju i poznati koji, iako su prilično zaposleni, najčešće najviše se opuštaju i guštaju za štednjakom. Mnogi od njih odvažili su se objaviti vlastite kuharice, a kroz koji mjesec svojom će se moći pohvaliti i Sanja Vejnović koju gledatelji trenutno mogu pratiti u reprizi serije 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV.

'Evo, da vidite čime se bavim u zadnje vrijeme! Pišem svoju kuharicu koja će biti objavljena u ovo proljeće! Ovo je omiljena torta od čokolade i lješnjaka moje djece! U kuharici će biti preko 100 recepata. Po cijele dane kuham, pečem, pišem, uživam', otkrila je na Instagramu popularna glumica. 

Glumica je ranije izjavila da kuha svaki dan, ponekad i nekoliko prilično kompliciranih jela istovremeno te često puta i navečer za drugi dan. Kuhanje doživljava kao kreativni čin koji je relaksira. 'Uvijek kuham sa zadovoljstvom, s mnogo ljubavi za one kojima kuham. Volim eksperimentirati i iskušavati nove recepte, ali se često držim i već isprobanih. Preferiram mediteransku kuhinju u kombinaciji s francuskom. Ne mogu zamisliti obrok bez dobrog deserta, ako nemam neki fini kolač, onda je tu uvijek dobra tamna čokolada', rekla je za Večernji list.