Kao vino je

Sanja Vejnović proslavila rođendan, fanovi joj poručili da ostane takva kakva je

10.08.2020 u 11:36

Bionic
Reading

Zvijezda brojnih serija poput 'Larinog izbora' i 'Kud puklo da puklo' kojeg gledatelji trenutno ponovo mogu pratiti na Novoj TV, proteklog vikenda je napunila 59 godina. Premda nerado govori o privatnom životu, pokazala je kako je izgledalo na njezinom slavlju

'I tako je prošao još jedan ročkas!', pohvalila se Sanja Vejnović, a sudeći prema fotografiji na kojoj pozira s čokoladnom tortom, 59. rođendan je dočekala u morskom okruženju. Pratitelji su joj poželjeli dobro zdravlje, ali i da ostane takva kakva je.

U jednom od posljednjih intervjua otkrila je da joj ne smeta pažnja koju drugi posvećuju njezinom izgledu, ali da ona njime nije opterećena. Često ističe da su za njezin fantastičan izgled zaslužni geni, pravilna prehrana i kozmetički tretmani.

Sanja je djetinjstvo provela živeći u Savskom gaju. Kako je imala baru pokraj škole sa svojim vršnjacima se zabavljala loveći žabe i penjući se po drveću. Voljela je, otkrila je ranije, igru graničara i slične timske igre. Plesala je balet, vježbala gimnastiku, igrala košarku, odbojku, tenis, a s ocem je često znala ići pecati.

Glumačku karijeru je počela s 14 godina u jugoslavenskim filmovima. Ubrzo su je otkrili turski redatelji i pozvali da zaigra u njihovim televizijskim spektaklima. Bilo je to, rekla je, prekrasno i zabavno razdoblje, a ubrzo je postala međunarodna zvijezda. Karijera joj traje dulje od četiri desetljeća a danas je jedno od omiljenih lica iz umjetničkog svijeta.