NESVAKIDAŠNJA SLIČNOST

Ima se s čime pohvaliti: Sanja Vejnović pokazala svoju nasljednicu - ponude za brak pristižu iz regije

23.07.2020 u 15:14

Bionic
Reading

Tijekom njezina djetinjstva Martu Evu Mećavu uvijek su uspoređivali s poznatom majkom, cijenjenom dramskom umjetnicom bezvremenske ljepote. Njihova fizička sličnost mnogima je bila zapanjujuća, a kako godine idu, danas 22-godišnja plavokosa djevojka sve više nalikuje svojoj mami

Nakon brojnih selfija i fotografija s ljetovanja, glumica Sanja Vejnović je iznenadila svoje pratitelje nesvakidašnjim prizorom. Na Instagramu je objavila fotografiju svoje kćeri Marte Eve Mećave, koja je odmah dobila i mnogobrojne komplimente. Ono što je sve posebno zabavilo ponude su za brak koje su počele padati, pa je tako jedan pratitelj Sanji Vejnović poručio:

'Uzmite mene za zeta i bit ćete najsretnija punica na svijetu.'

View this post on Instagram

Moja kci!❤️#motherdaughterlove #daughter #love ❤️

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic) on

Poznata po mnogim televizijskim i filmskim ulogama i bezvremenskoj ljepoti, sa svojom Martom Evom je prije dvije godine odradila modnu kampanju. Glumica je tada izjavila da su godinama ranije dobivale slične ponude, ali ona ih je sve redom odbila.

Sanja Vejnović i kći Marta Eva zaštitna lica nove DeLight kampanje Izvor: Promo fotografije / Autor: DeLight kampanja

Sanja je u svom ranijem intervjuu za tportal kazala kako misli da nije stroga mama. 'Mislim da nisam stroga, iako mi ponekad kažu da sam histerična i da preburno reagiram na neke stvari, dok sam u drugim stvarima, kako bi oni rekli, jako cool. Tolerantna sam u svemu, ali reda mora biti. Ja sam samo mama, prijatelje imaju među svojim vršnjacima', rekla je tada glumica. Osim Eve ima sina Andreja kojeg je dobila u braku s umjetnikom Goranom Mećavom.