'BRINITE SE O STVARNIM PROBLEMIMA'

Justin Bieber ne popušta nakon što se našao na meti kritika PETA-e

04.10.2019 u 17:51

Bionic
Reading

Novopečeni bračni par Bieber usvojio je dvije egzotične mačke što je izazvalo reakciju više potpredsjednice PETA-e Lise Lange, no Justin Bieber nije uzmaknuo, već je komentirao na društvenim mrežama

Hailey Baldwin i Justin Bieber našli su se na meti kritika PETA-e nakon što su platili oko 236.000 kuna za dvije savannah mačke.

'Justin Bieber mogao bi potaknuti svoje obožavatelje širom svijeta da spašavaju živote usvajanjem mačke iz svog lokalnog azila, a ne podržavanjem opasne potražnje za hibridnim mačkama što samo pojačava krizu životinjske prenapučenosti i daje dojam da ga, kad je u pitanju pomaganje životinjama, baš briga', rekla je viša potpredsjednica PETA-e Lisa Lange.

View this post on Instagram

My fam

A post shared by Justin (@kittysushiandtuna) on

Justin Bieber nije se ispričao, već je uzvratio komentarom na društvenim mrežama.

'PETA, brinite se o stvarnim problemima. Kao što je krivolov i okrutnost prema životinjama. Vama je problem to što želim specifičnu vrstu mačke? Niste imali problema kad sam kupio svog psa Oscara. Svaka životinja koju usvojimo mora biti spašena? Vjerujem u usvajanje spašenih životinja, no također smatram da postoje osobne želje, a za to služe uzgajivači', napisao je Justin Bieber te uputio PETA-u da se brine o plastici u oceanima i da ostave njegove prekrasne mačke na miru.

  • +13
Justin Bieber Izvor: EPA / Autor: GIORGIO BENVENUTI