'BOJIM SE ZA SVOJU ZEMLJU'

I dok njezin bivši uživa nakon vjenčanja, Selena Gomez ne prestaje plakati, a razlog je doista potresan

02.10.2019 u 15:32

Bionic
Reading

Nakon što se okušala kao pjevačica i glumica, prošla težak životni period zbog autoimune bolesti lupus, transplatacije bubrega, ali i psihičkih problema, zbog kojih je bila i na rehabilitaciji, Selena Gomez odlučila se dokazati i kao izvršna producentica i to dokumentarnog filma 'Living Undocumented' koji se od danas emitira na Netflixu

Iako i sama priznaje da nije stručnjak kada je imigracijska politika u pitanju, to ne znači da svojim imenom i prezimenom ne može pomoći i privući pažnju javnosti na imigracijsku krizu koja je zadesila Ameriku.

U strastvenom eseju, koji je napisala za Time, 27-godišnja Selena Gomez otkrila je i svoju privatnu borbu i priču o članovima obitelji koji su u Ameriku došli bez prijeko potrebnih papira, kao i da ju je upravo to što ima meksičke gene inspiriralo u njezinoj novoj ulozi - onoj izvršnog producenta novog dokumentarnog filma Netflixa, pod nazivom 'Living Undocumented'.

'Živjeti bez papira nešto je o čemu razmišljam svaki dan i nikada ne zaboravljam koliko sam zapravo blagoslovljena što sam, zahvaljujući svojoj obitelji, ali i zvijezdama koje su se tako posložile, rođena u ovoj zemlji', napisala je Selena Gomez u eseju pojašnjavajući dodatno kako je njezina teta bila prva u obitelji koja je prešla granicu Meksika i Amerike u 70-ima i to vozeći se u stražnjem dijelu kamiona.

'Moji baka i djed krenuli su njezinim stopama, a moj otac nedugo nakon toga rođen je u Teksasu.' Uz sve to pjevačica i glumica dodala je kako je zahvaljujući hrabrosti i odricanju njezine obitelji ona rođena kao američki državljanin.

Selena Gomez svjesna je da njezina priča nije nešto neuobičajeno, ali i da su je snimke, koje će biti objavljene u 'Living Undocumented', rasplakale.

Selena Gomez | Living Undocumented | Official Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Kada čitam naslove, slušam što se govori o imigraciji, pratim na društvenim mrežama, strahujem za sve one koji se nalaze u sličnim situacijama. Bojim se za svoju zemlju', rekla je Selena Gomez.

  • +9
Selena Gomez Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL