VRTOGLAVI IZNOSI

Justin Bieber i Hailey Baldwin za svoje drugo vjenčanje iskeširali su više od osam milijuna kuna

02.10.2019 u 19:36

Bionic
Reading

Budući da za svoje prvo, intimno vjenčanje u New Yorku nisu potrošili mnogo novaca, truda i volje, Hailey Baldwin i Justin Bieber za glamurozno slavlje u Južnoj Karolini u luksuznom resortu na vrijeme su se pripremili ali i iskeširali pravo bogatstvo

Za svoj poseban dan željeli su imati sve pod kontrolom te su htjeli da sve prođe besprijekorno. Upravo zato mladenci Justin Bieber i Hailey Baldwin, koji su protekli vikend izrekli sudbonosno 'da' po drugi puta, angažirali su najbolje stručnjake na svim poljima. Britanskim mediji raspisali su se o nevjerojatnim iznosima troškova glamuroznog slavlja koje je održano u luksuznom resortu u Južnoj Karolini.

Pretpostavlja se da su novopečeni supružnici na sve potrebno potrošili nešto više od osam milijuna kuna.

Najveći dio ovog iznosa otišao je na cvjetne dekoracije za koje je bio zadužen američki atelje Mark's Garden, poznat po svojim angažmanima na svim važnim holivudskim događajima. Cijenjeni cvjetni atelje s bazom u Los Angelesu, za potrebe dekoracije na drugom kraju zemlje, naplatio je mladencima i transport svih aranžmana. Vjenčanje su prevladavali golemi zeleni lukovi od bršljana, eukaliptusa i ostalih zelenih dekoracija uz bijelo cvijeće koje je dalo elegantnu notu. Za dekoraciju je izdvojeno 300,000 dolara (otprilike 2 milijuna kuna).

Ostali dekor interijera, posebne stolice i stolove te rasvjetu i bend mladenci su platili 900,000 dolara (oko 6 milijuna dolara).

Vjenčanje se odvilo u resortu s pet zvjezdica Montage Palmetto Bluff u Južnoj Karolini, u kojoj noćenje stoji oko 300 dolara (2000 kuna).

U istom je smješteno više od 150 gostiju, a trošak su pokrili mladenci, te za taj segment izdvojili 114, 000 dolara (760,000 kuna).

Tu su i troškovi najma salona u kojem se odvilo slavlje, te kapelice u kojem su izrekli zavjete ali i osoblja, hrane i pića što je ukupno stajalo 44,810 dolara (oko 300,000 dolara).

Valja izdvojiti da je najskuplje piće na vjenčanju bila limitirana, posebno izrađena boca jednog od najskupljeg šampanjca na svijetu Moët & Chandon Imperial na koju je ugravirano prezime Bieber i koja je bila optočena dijamantima.

Poznati glazbenik i njegova supruga manekenka na vjenčanje su stigli privatnim zrakoplovom iz Kalifornije gdje žive, a taj su put platili 135,000 dolara (900,000 kuna). U troškove transporta valja uračunati i vožnje brodom preko jezera za mladence ali i sve uzvanike, te posebne buseve iz davnina koji su prevozili putnike nakon slavlja do hotela.

Na koncu dolazimo i do garderobe, na koju su Justini Hailey 'skromno' potrošili 124,000 dolara (830,000 kuna). Gospođa Bieber odjenula je bijelu kreaciju Vivienne Westwood i Jimmy Choo cipele za dan uoči vjenčanja. Njezina vjenčanica koja još nije ugledala svjetlo dana u medijima, pretpostavlja se bila je posebno rađena kod nekog do cijenjenih dizajnera.

  • +3
Vjenčanje Hailey Baldwin i Justina Biebera Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / BACKGRID