po njemu je svi prepoznaju

Julia Roberts ne skida osmijeh s lica, otkrila je razlog svoje sreće

21.03.2024 u 14:28

Bionic
Reading

Međunarodni dan sreće je događaj kojeg su 2012. proglasili Ujedinjeni narodi kako bi promovirali ideju da je osjećaj sreće globalno ljudsko pravo. Jedna od omiljenih holivudskih glumica koja je svojim zaraznim širokim osmijehom pokorila svijet, obilježila ga je prizorom koji će mnoge oduševiti

Slavna glumica zabljesnula je na novoj, crno-bijeloj fotografiji s osmjehom od uha do uha u novoj kampanji za brend nakita Chopard.

Zadivljujuća fotografija slijedi vijesti o njezinoj prvoj capsule kolekciji nakita s poznatim brendom, kojeg je Julia Roberts zajednički dizajnirala u suradnji s Caroline Schefeule. Glumica je pozirala u jednostavnoj crnoj dolčeviti ukrašenoj s jednim od svojih Chopard ogrlica sa privjeskom u obliku srca.

U drugom promotivnom isječku iz kampanje Chopard je podijelio na svom Instagram profilu, a na njemu se može vidjeti Juliu kako izgleda uzbuđeno na setu. Na pitanje - koji je njezin razlog za osmijeh, jednostavno je izjavila: 'Moja obitelj, moji prijatelji, moje zdravlje.'

Osim toga, dodala je: 'Svaki dan za mene je međunarodni dan sreće. Globalni dan sreće', poručila je Julia. Mnogo je više od ljepotice s filmskog platna, o čemu svjedoče i brojne nagrade koje je osvojila za svoj rad, među kojima i tri Zlatna globusa, četiri nominacije za nagradu Oscar, sve dok nije i osvojila prestižni zlatni kipić za ulogu u filmu 'Erin Brockovich'.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, Julia je u braku sa snimateljem Dannyjem Moderom. Upoznali su se na snimanju filma 'Meksikanac' iz 2001., a vjenčali su se na privatnoj ceremoniji održanoj na Dan neovisnosti 2002. godine. Par ima troje djece - vantjelesnom oplodnjom su 2004. dobili blizance, kćer Hazel i sina Phinnaeusa, a tri godine kasnije dobili su još jednog sina Henryja.

U BIJELOJ KUĆI

[FOTO] Na ovakve izljeve nježnosti u javnosti od Julije Roberts i Dannyja Modera nismo navikli

Pogledaj galeriju