OBITELJ JE SVE

Ne skida se na filmu: Julia Roberts otkrila na čemu je danas najviše zahvalna

12.01.2024 u 13:12

Bionic
Reading

Holivudska glumica s najljepšim osmijehom, Julia Roberts, mama je blizanaca Hazel i Phinnaeusa, kao i sina Henryja, a upravo su joj oni, sa suprugom Dannyjem Moderom, najvažniji u životu

Zahvaljujući statusu, kojeg je odavno stekla u Hollywoodu, 56-godišnja Julia Roberts mogla je napraviti ono što nisu u mogućnosti napraviti sve majke - ostaviti karijeru po strani, posvetiti se obitelji, a potom se ponovno vratiti tamo gdje je stala.

U intervjuu kojeg je dala za britanski Vogue, Julia Roberts nije krila koliko je zahvalna što joj se u životu sve tako posložilo da u istom može itekako uživati, a potom se raspričala koliko joj je značilo to što je imala mogućnost uzeti pauzu od posla kako bi se fokusirala na obitelj.

Rekla je kako se osjeća sretnicom jer je uspjela u poslovnom smislu prije negoli se odlučila ostvariti kao majka i osnovati obitelji. S Dannyjem Moderom Julia ima 19-godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa te 16-godišnjeg Henryja.

U BIJELOJ KUĆI

[FOTO] Na ovakve izljeve nježnosti u javnosti od Julije Roberts i Dannyja Modera nismo navikli

Pogledaj galeriju

'Mislim da je najsretniji aspekt mog poslovnog/obiteljskog života to što sam u poslu uspjela ranije. Do trenutka kada sam ostvarila obitelj i imala suprugai djecu koji su htjeli ostati kod kuće, radila sam već 18 godina. Osjećala sam da imam luksuz jer nisam morala birati između tih stvari', rekla je Julia Roberts i dodala:

'Zbog toga je bilo puno lakše uzeti pauzu od posla i posvetiti se obitelji. Imam prijateljice koje su morale itekako žonglirati s poslom i obiteljskim životom. Koje su se morale izdajati na poslu. Bila sam duboko zahvalna za to vrijeme koje sam dobila. Bio je to luksuz ostati kod kuće kako bi bila sa svojom obitelji.'