IAKO sU DALEKO

Julia Roberts otvorila dušu o djeci: 'Još mi uvijek dopuštaju da budem ona ista mama'

06.12.2023 u 06:15

Bionic
Reading

U braku s Dannyjem Moderom, holivudska miljenica Julia Roberts dobila je sina Henryja, ali i blizance Phinnaeusa i Hazel, koji i danas, iako već imaju 19 godina, znaju da je mamina riječ zadnja

Iako su već punoljetni, blizanci Julije Roberts i Dannyja Modera i dalje slušaju njihove savjete. Tijekom posljednjeg gostovanja, ovoga puta kod Hode Kotb, 56-godišnja Roberts primarno je govorila o svom novom filmu 'Leave the World Behind' s Mahershalom Alijem za Netflix, no to nije moglo proći bez privatnih pitanja.

Tako su se u kratkom roku dotaknuli njezine djece, i to kada je voditeljicu zanimalo kako se nosi s njima i njihovom tehnologijom u kući.

'Za nas vrijedi nekoliko jednostavnih pravila, poput onog gdje stoji stanica za punjenje na koju svi stavljamo puniti mobitele kada uđemo u kuću. Isto tako, za stolom nema mobitela!'

Kako je rekla, dok je 16- godišnji sin Henry još uvijek kod kuće, 19-godišnji blizanci Hazel i Phinnaeus već su na fakultetu. Kotb je zato zanimalo kako je to biti mama starijoj djeci.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Učim i odgajam kada su izvan kuće isto kao što bih to radila da su ovdje. Uvijek ih pitam jesu li dovoljno spavali, jesu li popili dovoljno čaja kada su prehlađeni i obavezno tražim da mi pošalju poruku kada stignu kući. Neizmjerno cijenim svoju stariju djecu jer mi još uvijek dopuštaju da budem ona ista mama, a to ne uključuje okretanje očima. Postoji ogromna količina razumijevanja među nama', rekla je Roberts i dodala da sada puno češće komuniciraju putem videopoziva, jer to je jedini način da budu na okupu.