U SJEVERNOJ AMERICI

Još jedan odličan vikend: Najnoviji 'Spider-Man' i dalje je u vrhu gledanosti

09.01.2022 u 23:17

Bionic
Reading

'Spider-Man: Put bez povratka', najnoviji film o pustolovinama čovjeka-pauka, i dalje se čvrsto drži na vrhu sjevernoameričke ljestvice najgledanijih filmova, zaradivši za vikend 33 milijuna dolara, objavio je u nedjelju Exhibitor Relations

Film, prvi koji je u vrijeme epidemije covida-19 od dolaska u kino dvorane zaradio više od milijardu dolara u Sjevernoj Americi i u svijetu, dao je zamah filmskoj industriji koja se teško oporavlja od strašnih posljedica pandemije.

Superjunaka u tom filmu glumi britanski glumac Tom Holland. I raniji filmovi u kojima su crveno-plavi kostim nosili Tobey Maguire i Andrew Garfield, bili su pri vrhu filmskih ljestvica.

Animirani film 'Tous en Scene 2' zadržao se na drugom mjestu sa zarađenih gotovo 12 milijuna dolara između petka i nedjelje u američkim i kanadskim kino dvoranama.

Špijunski triler '355' u kojemu glume Jessica Chastain, Penelope Cruz, Diane Kruger, Lupita Nyong'o i Fan Bing-Bing, popeo se pak na treće mjesto sa 4,8 milijuna dolara u prvom vikendu prikazivanja.