NIKAD LJEPŠA

Adele u senzacionalnom izdanju najavila novi spot, a fanovi je zasuli bezbrojnim komplimentima

09.01.2022 u 22:43

Bionic
Reading

Britanska glazbena senzacija je na Instagramu, gdje je prati više od 48 milijuna obožavatelja, najavila svoj novi spot koji uskoro izlazi, a njezin je glamurozni stajling izazvao opću euforiju

U upečatljivoj crvenoj haljini golih ramena s potpisom The singer was styled by Jamie Mizrahi and the gorgeous gown in question is a custom-piece by Vivienne Westwood i s jabukom u ruci, Adele je izgledala prelijepo, a pohvale su pljuštale na sve strane.

Slavna pjevačica je tako najavila izlazak novog spota za pjesmu 'Oh My God' čiji se izlazak očekuje 12. siječnja, a za manje od 24 sata, glazbenica je skupila nevjerojatnih više od četiri milijuna lajkova.

'OMG Adele', 'Kraljica', 'Nadmašila si samu sebe', 'Jedva čekam video', 'Nikada nisi bila ljepša', 'Divna', samo su se redali komplimenti na račun Adeleine ljepote.

Inače, novi album svjetske superzvijezde rođene u Velikoj Britaniji, nazvan '30', srušio je sve rekorde te je završio na prvom mjestu svjetskih top-lista.

TEŠKO NALAZI KUPCA

Vlasnicom mega palače Sylvestera Stallonea uskoro bi mogla bi postati Adele? Pogledajte kakvu raskoš krije ova vila

Pogledaj galeriju

Nedavno je Adele svojim obožavateljima pokazala i kako izgleda bez trunke šminke u gostujući u glam videu beauty stručnjakinje Nikkie de Jager.

Adele je između ostalog otkrila kako su njezine prirodne obrve svijetle i blijede, a da ih je počela bojiti i te naučila sve trikove tijekom pandemije.

Dok je Nikki nanosila 'smoky eye' tehniku Adele je izjavila kako obožava lijepo našminkane oči, a važna stavka prilikom šminkanja joj je eyeliner.

U slobodno vrijeme pjevačica preferira vrlo jednostavan look. Kako kaže, kosa joj je prirodno prilično valovita i kovrčava pa joj je dovoljno malo oblikovanja, a nakon toga nanosi sjajni bronzer po cijelom licu - to joj je dovoljno da izgleda kao da je upravo stigla s plaže.