KAO IZ FILMA

Još je pod dojmom svog vjenčanja: Adriana Ćaleta-Car pohvalila se novim fotografijama

06.07.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Par se vjenčao početkom lipnja, a supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara očito je još zbraja utiske pa je odlučila sa svijetom podijeliti još neke od brojnih fotografija s njihovog velikog dana u Dubrovniku

'Sve što trebate je ljubav. Ljubav je sve što vam treba', poručuje Adriana Ćaleta-Car pored mnoštva crno bijelih fotografija sa svog vjenčanja. Pohvalila ih je i Matija Vuica koja je dizajnirala mladenkinu vjenčanicu. 'Najbolji ikad', oglasila se modna dizajnerica uz emotikone vatre.

Pratitelji su komentirali da izgledaju poput filmskog para, a Dubrovkinja ih je dodatno raznježila i objavama na Instagram storyju na kojima Duje vozi dječja kolica sa sinčićem Maurom, a pokazala je i kako izgleda vrijeme uživanja sa svojim mališanom.

Prisjetimo se, paru je to bilo drugo vjenčanje u Dubrovniku, ali crkveno i s većim brojem uzvanika. Na prvoj svadbi imali su samo malu privatnu ceremoniju, kojoj su bili samo članovi obitelj i najuži krug prijatelja, a vjenčao ih je matičar. Nakon vjenčanja na medeni mjesec su otputovali u Ameriku gdje su razgledavali New York.

  • +24
Adriana Ćaleta-Car Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX