PARTY IZNENAĐENJA

Djevojačka zabava za pamćenje: Adriana Ćaleta Car ovome se nije nadala, a od sreće je čak i zaplakala

02.06.2022 u 08:49

Bionic
Reading

Iako nije planirala spektakularnu djevojačku zabavu zbog obveza oko obitelji, sinčića, organizacije svadbe i života na relaciji Dubrovnik- Marseille, supruga nogometaša Duje Ćalete Cara jučer je imala mnogo razloga za slavlje. Njezine najbliže prijateljice pripremile su joj zabavu iznenađenja

'Hvala najboljim prijateljicama i seki na svijetu. U cijelom ludilu, žurbi, obavljanju tekućih stvari, one te prevare...'ma trebaš samo nešto probat 5 min i gotovo', a tamo sve one, čak su i haljinu i cipele pripremile. Sve emocije su tu. Volim vas', poručila je Adriana Ćaleta Car ispod seta novih Instagram fotografija koje su otkrile kako je izgledala njezina zabava iznenađenja.

Uoči svadbe s nogometašem Dujom Ćaletom Carom koja se priprema u njezinu rodnom Dubrovniku, najbliže prijateljice iz djetinjstva priredile su joj intimnu djevojačku zabavu sa svim popratnim sadržajem, u ružičastoj tematici. Adriani su, kako je sama otkrila, čak pripremile bijelu haljinu i cipele, a i same su se odjenule u bijele kombinacije kako bi pratile običaj djevojačke zabave.

Cijelo druženje organizirano je na terasi jednog luksuznog dubrovačkog hotela, a Adriana čitavo vrijeme nije skidala osmijeh s lica. Na početku je čak i zaplakala od sreće.

Podsjetimo, lijepa pravnica i njezin odabranik Duje vjenčali su se prošle godine u lipnju, prije nego su dobili svoje prvo dijete, sina Maura. Sada pripremaju veliko slavlje za sve uzvanike koji nisu imali prilike s njima proslaviti vjenčanje zbog pandemije i strogih mjera zaštite koja su tada bila na snazi.