POSEBAN GOST

John Travolta se vratio u Sanremo nakon 18 godina: Morao je plesati 'pačji ples'

08.02.2024 u 11:05

Bionic
Reading

Festivala talijanske kancone Sanremo poznat je po odličnim nastupima talijanskih i inozemnih zvijezda. I ove godine bit će u znaku brojnih slavnih, a jedan od njih je i holivudski glumac

John Travolta je na čuvenom festivalu gostovao 2006. godine, kad je na pozornici masirao stopala glumice i voditeljice Victorije Cabello.

Ovog puta se, druge večeri festivala, popeo na pozornicu Teatra Ariston i pridružio voditelju Amadeusu. Najprije je otplesao tri točke koje su ga proslavile: ‘Stayin alive‘, ‘Greased lightnin‘, te ‘You never can say‘, no dopalo ga je i da uz Amadeusa i Rosaria Fiorella pleše 'pačji ples' ('Ballo del qua qua' - skladba kojoj je 1981. donijela uspjeh Romina Power). Sudeći po izrazu lica i komentarima razočaranih Twitteraša, to mu baš nije najbolje sjelo, a odbio je staviti na glavu šiltericu s kljunom.

Točan iznos koji je dobio za svoje pojavljivanje se ne zna, ali talijanski mediji nagađaju da je riječ o milijun eura. Za svoje prethodno sudjelovanje na festivalu, dobio je 450 tisuća eura. Večeras bi se na pozornici trebao pojaviti Russell Crowe, a šuška se da će nastupiti kao pjevač sa svojim bendom.

John Travolta na Sanremu Izvor: Profimedia / Autor: mely / MEGA / The Mega Agency / Profimedia