na instagramu

Jako im nedostaje: John Travolta posvetio emotivnu objavu Kelly Preston

14.05.2023 u 19:14

John Travolta i Kelly Preston

Izvor: Profimedia / Autor: - / Everett / Profimedia

Bionic
Reading

Danas je Majčin dan, a društvene mreže zatrpane su objavama posvećenima majkama. U emotivnoj objavi John Travolta prisjetio se svoje voljene supruge Kelly Preston

Glumac John Travolta prisjetio se svoje voljene pokojne supruge povodom Majčinog dana, a tom je prilikom i objavio jedan njezin video u kojem se sjetio nekih sretnijih dana.

'Sretan Majčin dan Kelly. Nedostaješ nam i volimo te! S ljubavlju, Ben, Ella i John', napisao je Travolta u objavi potpisavši ga od sebe, ali i 12- godišnjeg sina Bena i 23-godišnje kćeri Elle.

U videu se vidi nasmijana glumica kako otvara poklon koji je dobila za Majčin dan prije nekoliko godina, a kutija s natpisom 'MOM' posebno ju je oduševila.

Glumica Kelly Preston preminula je od karcinoma dojke u srpnju 2020. godine, a glumac se sada vrlo angažirano bavi njihovom djecom kojima majka jako nedostaje. Osim toga, ni Travolta nije imun na ovakve međunarodne dane poput majčinog, a suprugu s kojom je 28 godina dijelio svakodnevicu nosi u srcu.

Glumac je posebno emotivan u zadnje vrijeme, a gubitci koji su se zaredali u zadnje vrijeme tjeraju ga u suze i u javnosti. 'Dotaknuli su nam srca, nasmijali nas i postali dragi prijatelji kojima ćemo zauvijek ostati beznadno odani', rekao je drhtavim glasom John Travolta na ovogodišnjoj dodjeli Oskara u dijelu 'In Memoriam' prisjetivši se voljene Olivije Newton-John.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju