SVI SU UZBUĐENI

Jennifer Aniston otkrila veliku vijest: 'Prijatelji rade na novom projektu'

29.10.2019 u 12:29

Bionic
Reading

Vijest koju je svijet s nestrpljenjem dočekao, u ponedjeljak navečer izjavila je glumica Jennifer Aniston. U gostovanju kod Ellen DeGeneres, Jennifer je rekla da postava serije 'Prijatelji' intenzivno radi na novom projektu

Priče o novom okupljanju famozne postave 'Prijatelja', Jennifer Aniston dala naslutiti još početkom mjeseca kada se pridružila najvećoj društvenoj mreži Instagramu. Objavila je tada zajedničku fotografiju iz svoga doma, s nekadašnjim kolegama Courteney Cox, Lisom Kudrow, Mattom LeBlancom, Davidom Schwimmerom i Matthewom Perryjem.

Sada je slavna 50-godišnjakinja potvrdno odgovorila na šuškanja o novom zajedničkom projektu nekad najdraže tv šestorke.

'Prijatelji pripremaju nešto novo. Voljeli bismo svi zajedno ponovno nešto napraviti, no još uvijek ne znamo što je to nešto. Samo se trudimo i konstantno radimo', rekla je Aniston.

Voditeljica Ellen DeGeneres nije se zadovoljila odgovorom pa je nastavila kopati po toj temi, u svojoj emisiji koju gledaju milijuni.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na razna potpitanja, Aniston je uspjela odgovoriti samo da nije riječ o novim nastavcima kultne serije.

Nakon toga Ellen je zanimalo zašto su se glumice i glumci našli na zajedničkom druženju u punom sastavu, na što je Aniston kratko kazala kako su se zaželjeli jedni drugih i kako je prilika bila savršena jer su svi u tom trenutku bili u Los Angelesu.

'Prijatelji' su američka televizijska humoristična serija čiji su autori David Crane i Marta Kauffman, a koja se originalno emitirala na televizijskoj mreži NBC u razdoblju od rujna 1994. do svibnja 2004. godine.

Svih deset sezona 'Prijatelja' nalazilo se među deset najgledanijih televizijskih programa godine, a u konačnici je za vrijeme prikazivanja osme sezone serija zasjela na prvo mjesto gledanosti. Posljednju epizodu serije u originalu emitiranu 6. svibnja 2004. godine gledalo je oko 52.5 milijuna Amerikanaca što ju je učinilo petom najgledanijom posljednjom epizodom televizijskih serija u povijesti te najgledanijom epizodom televizijske serije 2000-ih.

NENADMAŠNA ŠESTORKA

Serija za sva vremena: Prošlo je 25 godina od prikazivanja prve epizode kultnih 'Prijatelja', a ovo su trenuci za koje su živjeli milijuni obožavatelja

Pogledaj galeriju

I danas je jedna od najgledanijih serija svih vremena, a samo za prava na 2019. Netflix je iskrcao 100 milijuna dolara dok će se od sljedeće godine moći gledati na Warner Brosovom streaming servisu HBO Max.

Izvor: Wochit / Autor: tportal.hr