televizijska poslastica

Jelena Pajić donosi emotivne priče koje će sve dirnuti u srce

28.12.2020 u 18:00

Bionic
Reading

U Silvestarskoj noći nakon središnje informativne emisije 'RTL Danas', odnosno od 20 sati u programu RTL-a bit će prikazana emisija koja će ljudima vratiti osmijeh na lice - 'Dobra strana 2020.'. Najčudniju godinu obilježili su koronavirus i razorni potres u Zagrebu no kroz emisiju koju uređuje i vodi Jelena Pajić, moći će se vidjeti brojni lijepi i topli trenutci. O novom uratku jedne od mnogima ponajboljih voditeljica te o njezinim novogodišnjim željama pričali smo za tportal

Za potrebe snimanje emisije, RTL-ova voditeljica i novinarka Jelena Pajić je sa snimateljskom ekipom putovala kroz Hrvatsku. Kaže da i nije bilo teško pronaći dobre priče kako bi se moglo na prvu pomisliti.

'Godina na izmaku donijela je koronu, potres, razne afere i crnjake, no prošla sam kroz sve RTL-ove informativne emisije od početka godine i izdvojili smo feel good, emotivne i lijepe priče, kojih ima puno unatoč tome što smo se nekako više fokusirali na ono negativno. Prikazat ćemo 20 najštosnjih, najneobičnijih, zabavnih, smiješnih. Primjerice, donosimo priču o čovjeku koji je u kamionu napravio bazen, pa jednom koji je za dlaku izbjegao da drvo ne padne na njega. Tu je i priča o najmanjoj bebi u Hrvatskoj, a napravili smo i lijep razgovor sa svećenikom koji nam je dao pametne poruke da smo svi ostali paf', rekla nam je Jelena. Ne može, kaže, izdvojiti ni jednu koja joj je najviše prirasla srcu, jer su sve posebne, svaka na svoj način.

Pitali smo je planira li i kako ispratiti 2020-tu. 'Mislim da na neki treba na neki način obilježiti kraj ove godine bez obzira što je bila teška i izazovna. Treba se sjetiti dobrih trenutaka koje smo imali i zahvalan na obitelji, prijateljima, kolegama i uživati u malim stvarima. Na staru godinu bit ću s prijateljima, šačicom njih i mislim da će to biti pun pogodak', kaže nam. Otkrila nam je i svoje novogodišnje želje. 'Svima želim puno zdravlja, ljubavi i strasti prema onome što volimo bilo da je riječ o plesu, poslu, klopi i da budemo pametniji u 2021. godini', poručila je Jelena.

  • +4
Jelena Pajić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL