u otmjenoj četvrti

Jeff Bezos je postao vlasnik nove raskošne vile, susjed mu je Tom Brady

05.04.2024 u 09:26

Bionic
Reading

Osnivač Amazona kupio je treću nekretninu na elitnom otoku Indian Creek u Miamiju za 90 milijuna dolara

Kako navodi Page Six, Jeff Bezos kupio je vilu na obali u otmjenoj četvrti, nazvanoj 'Bunker milijardera', u izvantržišnoj transakciji, izvijestio je Bloomberg u utorak.

Dvorac u stilu odmarališta ima raskošno dvorište s pogledom na ocean s nekoliko vrtova, veliki prilaz savršen za mnoge milijarderove luksuzne automobile te bazen i pansion.

ekskluzivni odmor

Kakva romantika: Jeff Bezos snimljen kako uživa na večeri sa zaručnicom usidren kod Mljeta

Pogledaj galeriju

Upućeni su za The Post rekli da Bezos namjerava živjeti u kući dok dovršava rušenje svoja dva druga prebivališta na navedenom otoku.

Svoju novu palaču po 'prenapuhanoj' cijeni, a zapisi do kojih je došao The Post pokazuju da je zadnji put prodana za samo 2,5 milijuna dolara, i to 1998. godine. Cijena vile pokazuje koliko je područje postalo poželjno. Izvori tvrde da bi Bezosov potez da ugrabi još jednu nekretninu na ekskluzivnom otoku od 300 hektara sa samo 41 stambenom kućom mogao krivo pogoditi neke od njegovih susjeda. 'To je trenutno najtoplije mjesto u zemlji. Ako postoji jedna stvar koju bogata elita želi, to je djelić ekskluzivnosti', rekao je za The Post izvor upoznat s tim područjem.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Vlasnik Amazona uživa s djevojkom na novoj jahti vrijednoj pola milijarde dolara

Pogledaj galeriju

Slavnom poduzetniku u susjedstvu među ostalim imaju svoje oaze Tom Brady, Carl Icahn, Jared Kushner i Ivanka Trump. Bezos posjeduje još nekoliko raskošnih nekretnina izvan Floride, uključujući kuće u Washingtonu, na otoku Mauiju i vilu na Beverly Hillsu. Vlasnik je i mega-jahte vrijedne 500 milijuna dolara.

POKAZALA SVU RASKOŠ

Bujni dekolte Lauren Sanchez zasjenio i holivudske zvijezde

Pogledaj galeriju