TAKO SLAVE MILIJARDERI

Evo što su uzvanici kupili Jeffu Bezosu za 60. rođendan

25.01.2024 u 14:47

Bionic
Reading

Lauren Sanchez svom je zaručniku Jeffu Bezosu pripremila pravi tulum za sjećanje! U njihovom domu na Beverly Hillsu organizirala je veliki tulum, a među uzvanicima su bile i Oprah i Ivanka Trump, ali i brojna druga poznata imena

Najveći događaj ovog vikenda bila je rođendanska proslava Jeffa Bezosa! Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu proslavio je svoj 60. rođendan u društvu poznatih i uglednih prijatelja, a sve je organizirala njegova atraktivna zaručnica koja je te večeri zablistala u dugačkoj crvenoj haljini.

Tema zabave bilo je 'nebesko svemirsko doba', što je povezano s Bezosovom zrakoplovnom tvrtkom Blue Origin, a bila je postavljena i replika Bezosovog prvog ureda u Amazonu s njegovom originalnom stolicom.

Među poznatim gostima bili su Ivanka Trump, Heidi Klum, Kim Kardashian, Bill Gates te mnogi drugi, no glavna organizatorica zabave Lauren Sanchez im je olakšala razmišljanje o poklonu čovjeku koji je toliko bogat da si može priuštiti sve što poželi.

Naime, kako doznaje Page Six, Lauren je strogo naglasila uzvanicima da ne donose poklone Bezosu.

  • +3
Lauren Sanchez Izvor: Profimedia / Autor: WWW.LUCASGRO.EU / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Također, svoje je goste zamolila da odlože mobilne uređaje te da zabavu ne fotografiraju kako bi bili sigurni da će pojedinosti o zabavi te atmosfera ostati zaštićeni. Privatnost ove zabave pridonijela je interesu koji je oko nje nastao, a zasad se znaju tek neke sitne pojedinosti kao što je djelić gastro ponude.

Zaručnici poznatog milijardera zabavu je pomogla organizirati Mindy Weiss, poznata po organizaciji glamuroznih događanja poput vjenčanja Justina i Hailey Bieber te Ellen DeGeneres i Portie de Rossi, ali i proslave 60. rođendana Kris Jenner.

Također, proslavi su prisustvovali i Robbie Williams te njegova supruga Ayda Field koja je nakon zabavne proslave hitno hospitalizirana u Los Angelesu. Što joj je točno bilo zadržala je za sebe, no na Instagramu je otkrila kako su nalazi sada dobri te se tako i osjeća.