rAZNJEŽILA JE SVE

Jednom je fotografijom Elin Kostelić otkrila kako se Ivica snalazi s blizankama Janom i Katom

11.10.2021 u 09:46

Bionic
Reading

Još je jedna fotografija koju je objavila nekadašnja skijašica, supruga našeg proslavljenog skijaša Ivice Kostelića oduševila sve njezine pratitelje na Instagramu, a na njoj su glavne zvijezde njihove blizanke

Život s četvero male djece zna biti itekakav izazov, osobito kada imate barem jedan par blizanaca. A to dobro znaju Elin i Ivica Kostelić jer su nakon dvojice dječaka, od kojih je tek najstariji krenuo u prvi razred osnovne škole, dobili blizanke Janu i Katu.

Djevojčice, baš kao i braća, imaju mamine islandske gene te im je kosica skroz svijetla, a u posljednjem Instagram Storyju, koji je u međuvremenu 'iscurio', upravo su one, odjevene u identične crvene majice na točkice, glavne zvijezde.

Jana i Kata, koje su rođene samo nekoliko dana uoči velikog zagrebačkog potresa u Petrovoj bolnici, sjede u krilu oca Ivice dok im on maže namaz na kruh za večeru. Uz tu je objavu Elin stavila pjesmu Eltona Johna 'Look Ma No Hands'.

  • +4
Ivica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Inače, sve objave Elin Kostelić, a koje uključuju upravo njihove najmlađe, oduševljavaju sve njezine vjerne pratitelje. Nakon što je pospremila skije i odustala od skijaške karijere Elin se udala za Ivicu Kostelića i s njim dobila četvero djece. Upravo ona su danas njezin fokus.