sreću ne skriva

Jednom fotografijom sve je rekla: Monika Olujić (ex Kravić) broji zadnje dane trudnoće, a njezina objava oduševila je fanove

25.08.2021 u 18:15

Bionic
Reading

Nekadašnja voditeljica, a danas novinarka, stilistica interijera i mama, kako sama sebe opisuje na Instagramu, sa svojim pratiteljima podijelila je fotografiju s ljetovanja, a njezin sve veći trudnički trbuščić nikome nije mogao promaknuti

Uz hashtag 'slijedeća važna stvar' Monika Olujić, koja je prezime Kravić zamijenila suprugovim nakon vjenčana u svibnju ove godine, objavila je dojmljivu fotografiju s ljetovanja.

Bivša voditeljica, a danas uspješna producentica i scenografkinja, pozira uz obalu mora odjevena u bijelu haljinu ukrašenu čipkom te šiletricu koja joj skriva lice. Ovom objavom Monika je najavila skorašnje rođenje svog trećeg djeteta, kojem se iznimno veseli.

Monikina objava oduševila je njezine prijatelje i pratitelje, a mnogi su joj u komentarima stavili emotikone srca,a jedna pratiteljica joj je napisala: 'Sve je rečeno ovom slikom…Prelijepa si…'.

Iako je u visokom stupnju trudnoće, Monika ljeto provodi vrlo aktivno. Tako je nedavno objavila i video povodom svog 39. rođendana u kojem vozi kabriolet po talijanskom otoku Sardiniji.

  • +2
Monika Kravić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, Monika i odvjetnik Frano Olujić zaručili su se u veljači ove godine nakon dvije godine veze, a vjenčanje je uslijedilo vrlo brzo, već u svibnju. Ubrzo se saznalo kako par očekuje u bebu, a malenog dječaka trebala bi roditi ove jeseni. Moniki će to biti treće dijete, a dvojicu starijih sinova, 8-godišnjeg Jakova i 11-godišnjeg Josipa, dobila je u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem. On se pak nakon razvoda vjenčao s pokćerkom Ljube Jurčića, Tijom Jurčić.