ON JOJ JE SVE

Jedini i glavni prioritet Melanije Trump je Barronova budućnost

07.11.2023 u 14:19

Bionic
Reading

Kako otkrivaju dobro upućeni izvori, dok se Donald Trump priprema za još jednu utrku za Bijelu kuću, njegova supruga Melania Trump politiku je ostavila po strani i fokusirala se na skorašnji odlazak sina Barrona na fakultet

Melania Trump nikada nije krila da joj je sin Barron najvažnija osoba u životu. Nakon što se u društvu supruga Donalda Trumpa pojavila u Mar-a-Lagu na zabavi organiziranoj povodom Halloweena, mnogi su bili uvjereni kako je to znak da će biti uz njega u novoj utrci za američkog predsjednika.

Tome u prilog išla je i činjenica da se par posljednji puta u javnosti zajedno pojavio za Uskrs, no, čini se kako od toga neće biti ništa. Melania Trump ovoga puta ne želi imati ništa s politikom i jedino je fokusirana na Barrona.

'Zatvorena iza vrata svoja tri doma, Melania se drži svog malog kruga ljudi... Njezina jedina potraga sada ujedno je i njezina osobna kampanja u kojoj pomaže sinu Barronu da odabere savršen fakultet za svoje daljnje školovanje', otkrio je jedan izvor.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

[FOTO] Ožalošćeni Donald Trump s Melanijom i djecom oprostio se od prve supruge u New Yorku

Pogledaj galeriju

Prema saznanjima magazina People, Barron trenutno studiran na Akademiji Oxbridge u Palm Beachu i trebao bi diplomirati 2024. godine. Zahvaljujući Barronu, uprava fakulteta, ali i studenti, morali su se naučiti na to da je na njihovim hodnicima stalno prisutna i Tajna služba. Godina studiranja na Oxbridgeu košta gotovo 33 tisuće eura, no za člana obitelji Trump taj je iznos uistinu sitnica.

Inače, sam Trump je već otkrio kako je njegov najmlađi sin odličan student kao i da se nada da će i on otići na University of Pennsylvanija, gdje je i Donald studirao.

Ranije ove godine pisalo se i o promjenama u predbračnom ugovoru Melanije i Donalda Trumpa, na kojima je inzistirala upravo lijepa Slovenka, a sve kako bi svom sinu osigurala dobru budućnost, ponajviše zbog suđenja kroz koja Trump prolazi.