izgleda odlično

Melania Trump prvi put u javnosti nakon više mjeseci

02.11.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Bivši predsjednik SAD-a i njegova supruga pojavili su prvi put zajedno nakon sedam mjeseci. Povod je bila zabava Noć vještica organiziran na njegovom imanju Mar-a-Lago na Floridi

Melania i Donald Trump nisu nosili kostime, a video koji kruži društvenim mrežama pokazuje ih kako stižu pred svoje goste i pozdravljaju se s njima hodajući prema stolu dok iz zvučnika trešti Metallicina 'Enter Sandman'. Može se vidjeti kako je jedna od gošći primaknula stolicu da Melania može sjesti.

Riječ je o je njihovom prvom zajedničkom pojavljivanju zadnjih mjeseci. Ranije ove godine, fotografirani su za Uskrs na zabavi organiziranoj u Mar-a-Lagu.

Unatoč 'tematskom partyju' Trumpovi se nisu maskirali. Donald je paradirao u klasičnom odijelu i čuvenom crvenom kravatom, a Melania pažnju privlačila u dugoj crnoj haljini sa zanimljivim izrezom na grudima, koračajući u salonkama koje su njen omiljeni model cipela. Duga kosa koju je prošarala sa svijetlijim pramenovima sjajno joj pristaje što je jedna od promjena njezinog izgleda.

I dok mnogi hvale Melanijin stil, mnogi i dalje nagađaju što se događa s njihovim brakom pitajući se koliko je Donald platio supruzi da se pojavi na ovom hepeningu. Podsjetimo, Trumpovi sinovi - Eric Trump i Donald junior Trump, uskoro će svjedočiti na sudu na Manhattanu u slučaju protiv njegovog oca kojem se sudi zbog prevare.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

[FOTO] Ožalošćeni Donald Trump s Melanijom i djecom oprostio se od prve supruge u New Yorku

Pogledaj galeriju