VJERNA SAVEZNICA

Melania Trump mudro šuti: Ne može je uzrujati ili iznenaditi bilo što vezano uz supruga

29.08.2023 u 13:48

Bionic
Reading

Bivša prva dama Sjedinjenih Američkih Država pregrmila je u tišini mnoge pravne probleme svog supruga, a zadržala je sličan stav nakon najnovije optužnice protiv Donalda Trumpa iz Georgije i objave njegove povijesne fotografije

'Melania zna tko joj je suprug, i premda žali zbog optužnica jednako kao i njezin suprug, ne komentira ništa', rekao je izvor iz obitelji Trump za People.

Izvor je naveo da 'Melaniju nije lako uzrujati ili iznenaditi oko bilo čega vezanog uz njezinog supruga. Zauzeta je brigom oko sina i obitelji te ne posvećuje toliko pažnje problemima koji zanimaju medije. 'Naravno da su kaznene prijave neugodne za Melaniju i Donalda, ali život ide dalje i svatko reagira na stres na različite načine.

To što je suprugova fotografija iz zatvora u Atlanti u četvrtak javno objavljena, dodaje izvor, ne uzrujava je više od bilo čega drugog što se dogodilo s Donaldom i njegovim pravnim slučajevima. 'Ona također zna da on voli biti u središtu pozornosti bez obzira je li tema dobra ili loša. Takav je od dana kada ga je upoznala. Ostaje saveznica svog supruga, ali se privatno fokusira na svoj život. Zna da fotografija šalje i poruku njegovim neprijateljima'.

Kako se kampanja nastavlja, a sudski procesi ozbiljno počinju, očekuje se da će bivša prva dama ostati izvan svjetla pozornosti. Podsjetimo, Melania je u braku s Donaldom od 2005. godine, a imaju sina Barona.

  • +3
Melania Trump Izvor: EPA / Autor: MICHAEL REYNOLDS