BAŠ KAO I MLAĐI BRAT

Je li se to princ William pojavio s rupom na cipeli?

23.01.2019 u 12:01

Bionic
Reading

Nedugo nakon mlađeg brata, koji je pokazao da se iz omiljenog para cipela ne izuva dok ih ne istroši, princ William također se pohvalio obućom koja nije u najboljem stanju. Na sastanak Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu stigao je, čini se, u cipelama s rupom na potplatu

Istrošeni potplati očito su obiteljska tradicija u britanskom kraljevstvu. Prije nekoliko mjeseci cijeli svijet svjedočio je modnom propustu princa Harryja, kada se na vjenčanju u britanskoj pokrajini Surrey pojavio s rupom na potplatu, da bi se nekoliko mjeseci kasnije pojavio u istim cipelama na kraljevskoj turneji u Australiji, a sada se u nezavidnoj situaciji našao njegov stariji brat William.

Princ William je naime jedan od mnogo uglednih gostiju na ekonomskom forumu u švicarskom Davosu. Tom prilikom zasjeo je na pozornicu te govorio o očuvanju prirode i njezinih resursa.

Princ William Izvor: Promo fotografije / Autor: Benedikt von Loebell

Međutim njegov je poučan govor u sjenu bacila neugodna modna anegdota.

Na potplatu crnih lakiranih cipela, koje je tom prilikom nosio, vidi se rupa pa je nesretni kraljevski nasljednik brzo postao tema broj jedan u svjetskim tabloidima.