NIJE RAZMIŠLJAO

Princ Harry sve iznenadio odabirom cipela: Kako si je ovo mogao dopustiti?

07.08.2018 u 17:02

Bionic
Reading

Vojvoda od Sussexa, princ Harry, proteklog je vikenda nastupio u ulozi vjenčanog kuma prijatelju iz djetinjstva, a na mnoštvu objavljenih fotografija sa svečane ceremonije mnogi su primijetili prinčev veliki modni propust

Na svečanoj ceremoniji vjenčanja Charlie van Straubenzeea i Daisy Jenkins održanoj u selu Frenshman u britanskoj pokrajini Surrey, britanski princ Harry kao vjenčani kum mladoženje održao je prigodan govor okružen mnoštvom šarenih balona, a oni koji su pozorno promotrili objavljene fotografije s vjenčanja primijetili su da Harryjeva lijeva cipela stiže sa značajnom rupom na potplatu.

Bivša američka glumica Meghan Markle, suprugov modni propust ublažila je pojavom u zanimljivoj colorblock haljini brenda Club Monaco, a uz vojvodu i vojvotkinju od Sussexa na vjenčanju se također pojavila princeza Eugenie u društvu Jacka Brooksbanka.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Novopečena vojvotkinja od Sussexa na vjenčanju Harryjeva prijatelja iz djetinjstva ujedno je proslavila 37. rođendan, a prilikom mahanja oduševljenoj publici dugmić na Meghaninoj trobojnoj haljini je otkazao poslušnost i otkio čipkasti crni grudnjak koji je bivša glumica nosila ispod haljine.

Iako je Meghan brzo reagirala, zakopčavši haljinu, tviteraši su lijepu vojvotkinju optužili da namjerno krši protokol, iako je sve izgledalo kao nezgoda koja se može dogoditi svakome.