PONOVNO SRETNA

Što će reći Trump: Libanonac koji je odrastao u Nigeriji zaveo Tiffany Trump

30.11.2018 u 09:47

Bionic
Reading

U najvećoj tajnosti najmlađa kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, Tiffany Trump, započela je novu ljubavnu vezu. Kao što se i očekivalo i ovoga je puta 'odabrala' bogatog nasljednika. Riječ je o Michaelu Boulosu, koji je odrastao u Lagosu, Nigeriji, a njegova obitelj vlasnici su konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme, ali i gradnjom, a sve to im donosi neslućene zarade

Izvor blizak Tiffany Trump otkrio je kako se s Michaelom Boulosom, koji posljednjih godina živi u Londonu, a vuče i libanonske korijene, upoznala na Mikonosu ovoga ljeta. A da je veza ozbiljna govori i to da je studentica prava, koja je ovog proljeća prekinula s Rossom Mechanicom, čak svog novog dečka dovela u Mar-a-Lago da sa cijelom obitelji Trump proslavi američki Dan zahvalnosti.

  • +6
Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Tiffany je sretna, osobito jer je uspjela očuvati vezu od javnosti. Već ga je upoznala s obitelji na Dan zahvalnosti i svima se dopao jer je riječ o iznimno inteligentnom mladiću iz odlične obitelj', otkrio je neimenovani izvor.

Sam Michael Boulos završio je elitnu međunarodnu školu u Nigeriji, a njegov brat Fares glumac je i reper poznatiji pod imenom Farastafari. Zanimljivo je da je i Trump prihvatio novog dečka najmlađe kćeri, te ga očito ne smeta što je odrastao u jednoj od afričkih zemalja.

  • +16
Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, još je u siječnju ove godine Trump poprilično ružno progovorio o tim zemljama rekavši kako su El Salvador, Haiti i još neke afričke zemlje veliko 'sra.e' i upitao sve: 'Zašto uopće dopuštamo da ljudi iz tih usra..h zemalja dođu ovamo?' Nakon toga oglasili su se i čelnici Nigerije koji su rekli kako je takva izjava uvredljiva i neprihvatljiva te su zatražili službeno objašnjenje američke vlade.