PROŠAO SVE TESTOVE

Upoznavanje s obitelji: Tiffany Trump konačno pokazala novog dečka

07.01.2019 u 13:16

Bionic
Reading

Najmlađa kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, Tiffany Trump, započela je u tajnosti krajem studenog novu ljubavnu vezu. Nedugo poslije mediji su otkrili da Trumpova nasljednica ljubi bogataša Michaela Boulosa. Izgleda kako je veza sve ozbiljnija jer je par već odsjeo u Bijeloj kući

Tiffany Trump, kći Donalda Trumpa i glumice Marle Maples, pokazala je nakon nekoliko mjeseci skrivanja svog novog odabranika, a dovela ga je i na upoznavanje s ocem u Bijelu kuću.

Kako se ranije doznalo, 25-godišnja Tiffany zaljubila se u bogatog nasljednika Michaela Boulosa, koji je odrastao u Lagosu u Nigeriji, a njegova obitelj vlasnik je konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme, ali i gradnjom, te im sve to donosi neslućenu zaradu.

Novom objavom na društvenim mrežama Trumpova zaboravljena kći, kako je često nazivaju, otkrila je koliko je zaljubljena i sretna.

Objavila je fotografiju iz Bijele kuće na kojoj pozira u Michaelovom zagrljaju, a oboje su dotjerani. Inače, Michael Boulos završio je elitnu međunarodnu školu u Nigeriji, a njegov brat Fares glumac je i reper poznatiji pod imenom Farastafari.