DOBILA OČEV BLAGOSLOV

Svoju ljubav više ne krije: Tiffany Trump ponosno prošetala s dečkom milijarderom

12.01.2019 u 17:57

Bionic
Reading

Najmlađa kći američkog predsjednika, Tiffany Trump, krajem studenog u tajnosti je započela novu ljubavnu vezu s milijarderom Michaelom Boulosom u čijem društvu trenutno uživa u Londonu

Kako se ranije doznalo, 25-godišnja Tiffany zaljubila se u bogatog nasljednika Michaela Boulosa, koji je odrastao u Lagosu u Nigeriji, a njegova obitelj vlasnik je konglomerata koji se bavi maloprodajom automobila, opreme, ali i gradnjom, te im sve to donosi neslućenu zaradu.

Novog odabranika, Tiffany Trump nedavno je dovela u Bijelu kuću na upoznavanje s ocem, a par ovih dana uživa u britanskoj prijestolnici gdje njegova obitelj goinama živi.

  • +5
Tiffany Trump i Michael Boulos Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S osmijehom na licima, Tiffany Trump i Michael Boulos uočeni su u londonskoj gradskoj četvrti Knightsbridge u modno usklađenim izdanjima, a američki magazin Page Six u studenom je pisao kako je par američki Dan zahvalnosti proveo u Trumpovoj floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago.

  • +6
Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Mladog milijardera Tiffany Trump upoznala je ovoga ljeta na grčkom otoku Mykonosu, a nedugo zatim započeli su svoju ljubavnu vezu. Krajem 2017. godine Tiffany je prekinula vezu sa Rossom Mechanicom, sinom uglednog njujorškog odvjetnika za nekretnine.

  • +2
Tiffany Trump i Ross Mechanic Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia