UŽIVA S DEČKOM

Njeno tijelo u bikiniju čista je senzacija

05.01.2015 u 10:12

Bionic
Reading

Vijest da supermodel Heidi Klum ima novu ljubav brzo se proširila, ali kada se ova ljepotica izloži znatiželjnim pogledima u oskudnom bikiniju, novi dečko odmah pada u drugi plan

Plavokosa ljepotica ovih dana odlučila je uzeti odmor od svih obaveza i uživati na St. Bartsu s novim dečkom Vitom Schnabelom. Zgodni zavodnik već je bio u naručju slavnih ljepotica poput Demi Moore, Liv Tyler i Elle Macpherson.

Heidi je zaljubljeno uživala na luksuznoj jahti i vozila jet ski, a kada se skinula u mini bikini, prisutnima je svojom ljepotom sigurno barem na trenutak oduzela dah.

Njene duge noge i definirani trbuh isticali su se na vitkoj figuri pa ne čudi da dobiva ekskluzivne kampanje te je jedna od najbogatijih manekenki na svijetu.

41-godišnja lijepa Njemica itekako je svjesna svoje ljepote te je jednom prilikom rekla kako nema problema s manjkom krpica na sebi, a najseksipilnije se osjeća dok radi svoj posao, odnosno, vrijeme provodi pred objektivom fotoaparata.

Za magazin Closer u intervjuu prošle godine tako je otkrila da se oduvijek dobro osjećala u svome tijelu i da je još uvijek tako iako je rodila četvero djece: 'Nisam ljubitelj teretane i vježbanja, a liniju održavam uz djecu. Puno šećemo, plivamo, a u dvorištu imamo ogroman trampolin pa sam uvijek aktivna.'